2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرد بعدشم گذاشت و رفت از خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 26 پست
عزیزم متاسفانه قانون بنفع مردهاست ؛ایکاش زودتر میرفتی توقیف اموال میگرفتی الان مهریه رو میتونه سالی ...

خیلی بده خیانت رو هم هیچ جوره نمیتونی اثبات کنی جز اینکه در حین رابطه جنسی فیلم داشته باشی ازش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه قبل اینکه من مهریمو به اجرا بذارم یعنی دقیقا یه روز قبلش ماشین رو زد ب نام یکی دیگه 

خب از وکیلت بپرس شاید تونست کاری کنه برا ماشین...واسه نفقت شکایت کن ممنوع الخروجش کن

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
خب از وکیلت بپرس شاید تونست کاری کنه برا ماشین...واسه نفقت شکایت کن ممنوع الخروجش کن

وکیلم گفت چون قبل از اجرای مهریه انتقال داده نمیشه کاری کرد ممنوع الخروجش کردم 

خیلی بده خیانت رو هم هیچ جوره نمیتونی اثبات کنی جز اینکه در حین رابطه جنسی فیلم داشته باشی ازش 

خدا ازشون نگذره یکی نیست بهشون بگه اخه نفهم تودلت جای دیگه گیر هست چرا یکی دیگه رو بدبخت میکنی من جات باشم به شوهر اون دختره که فامیل شوهرت هست وباهاش در ارتباط هست میگم که اونم خوش خوشانش نباشه بزار اونم طعم بی مهری از شوهرش روبچشه بعدش ابروی هردو که تو فامیل رفت برو دنبال زندگی جدیدان شالله یک کار خوب پیدا میکنی منت کسی هم نمی شنوی خدا برات جای دیگه جبران میکنه

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔
وکیلم گفت چون قبل از اجرای مهریه انتقال داده نمیشه کاری کرد ممنوع الخروجش کردم 

حساباشم ببنو نتونه هیچ غلطی کنه اواره بشه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
خدا ازشون نگذره یکی نیست بهشون بگه اخه نفهم تودلت جای دیگه گیر هست چرا یکی دیگه رو بدبخت میکنی من جا ...

اونم شوهرش بی غیرته زنش از مردای دیگه مثل شوهر من میچاپه برای شوهرش خرج میکنه پسره 5 سال ازش کوچیک تره بخاطر اینکه زنش خرجش کنه دم نمیزنه. گیر بد آدمایی افتادم. واقعا اگه خدایی هست سزاشون رو بدع

اونم شوهرش بی غیرته زنش از مردای دیگه مثل شوهر من میچاپه برای شوهرش خرج میکنه پسره 5 سال ازش کوچیک ت ...

وای دیگه شیطان پیششون کم میاره حسابهاش روببند مجبور بشه بیادجلو برای توافق البته اگه کارمند یا بازاری باشه جواب میده !ظاهرا شوهرت وفامیلاش هفت خط روزگارن فکر همه جاشو کرده تاالان حسابشم خالی کرده

خداوند ساکتر از ان بود که انتظار داشتم😔😔