2777
2789

سلام دوستان 

من دو بار تا الان سقط داشتم،

ماه قبل  دکتر گفت لتروزول بخورم و آمپول hcg و قرص استرادیول والرات از روز ۱۲ و شیاف پروژسترون، ولی با این همه دارو باردار نشدم ...

من دو دفعه قبل بدون هیچ قرصی ماه اول اقدام باردار شده بودم که سقط شد.

این ماه لتروزول و خوردم ولی تصمیم گرفتم نرم دکتر برای تزریق hcg و ...

کسی هست که با لتروزول تنها باردار شده باشه؟ یا باید حتما hcgهم تزریق کنیم که اثرگذاریش بیشتر بشه

اون آمپول برای آزاد سازی تخمکه 

گاهی دکترها هم بدون آمپول فقط قرص رو تحویز می‌کنن

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ماه قبل دکتر بهم داد ولی پری شدم این ماه سرخود خوردم ببینیم چی میشه کیست نشه خوبه خیلی نگرانم .خدایاااااا به منم یه دوقلو پسررررر بدههههههه.

خدایا شکرت بالاخره...

اون آمپول برای آزاد سازی تخمکه  گاهی دکترها هم بدون آمپول فقط قرص رو تحویز می‌کنن

اره میدونم برای آزادسازی هست چون دو دفعه قبل تخمک خودش بدون دارو آزادشده گفتم این سری نزنم آمپول و آخه ماه قبل خیلی عوارض داشتم

عزیزم بارداری شیمیایی چی هست؟ الان باردار هستی؟

لقاح انجام میشه ولی لانه گزینی نمیشه بتام اول تا ۱۳۰ رفت بعد افت کرد....

بله الان باردارم که یک ماه بعد سقط ناخواسته شده... بدون دارو و اقدام منظم فقط یکبار رابطه محافظت نشده...

من خوردم امپولم نزدم. لازم نیست حتما بزنی اما امپول قطعا بهتر کمک میکنه و این ک امپول 90درصد برای تعیین جنسیتا بهتره 

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
اره میدونم برای آزادسازی هست چون دو دفعه قبل تخمک خودش بدون دارو آزادشده گفتم این سری نزنم آمپول و آ ...

اشنای ما فقط با لترزول باردار شد البته هر شب رابطه داشت.بعدش دستشویی نرو.ببخشید ولی بعد رابطه یه نوار بهداشتی هم بزار.به امیدخدا باردار میشی

اره میدونم برای آزادسازی هست چون دو دفعه قبل تخمک خودش بدون دارو آزادشده گفتم این سری نزنم آمپول و آ ...

فقط یه نکته‌ای که نزدن آمپول داره اینه که اگه بدنت خودش تخمک رو آزاد نکنه ممکنه تخمک تبدیل به کیست بشه 

شما بدن شما خودش تخمک گذاری داره و با دارو تخمک گذاری تحریک می‌شه امکان کیست رو افزایش می‌ده

الان که دکتر آمپول تجویز نکرده یعنی احتمال داده بدنت خودش آزاد می‌کنه 

و یه نکته دیگه اینکه گاهی دکترها سه ماه قرص می‌دن و فقط ماه اول آمپول می‌دن

نگران نباش، فقط ورزش و تغذیه و ساعت خوابت رو رعایت کن

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷