2777
2789
عنوان

بارداری فقط با لتروزول بدون آمپول hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 5880 بازدید | 23 پست
فقط یه نکته‌ای که نزدن آمپول داره اینه که اگه بدنت خودش تخمک رو آزاد نکنه ممکنه تخمک تبدیل به کیست ب ...

مرسی عزیزم من این ماه ی متخصص دیگه رفتم ، البته روز ۸ پریودی، و اون گفت اصلا لتروزول هم نیاز نبوده بخوری که خوردی، و گفت ماه قبل چرا این هم دارو خوردی تو که دفعات قبل خودت باردار شدی.

ولی برام جای تعجب هست چرا ماه قبل با این همه رعایت کردن و دارو  نشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نرماله ولی با قرص نه... ورزش کن به خصوص رقص و پیاده روی، عجله نکن بزار ببین بدون دارو میشه یا نه. ...

عجله نداشتن خیلی سخته، آخه ما سری اول به فامیل خبر داده بودیم و الان همه پیگیر هستن، بخاطر فشار روحی که روم هست دوست دارم زودتر باردار بشم

مرسی عزیزم من این ماه ی متخصص دیگه رفتم ، البته روز ۸ پریودی، و اون گفت اصلا لتروزول هم نیاز نبوده ب ...

ماه قبل نشد چون در صورتی که همه چیز اوکی باشه 

هم شما و هم همسرت هم تعداد نزدیکی و ... همه اوکی باشه فقط ۲۵ درصد احتمال بارداری وجود داره 

اون دفعات هم که دفعه اول باردار شدی شانسی بود 

حالا این دفعه بار اول نشدی ان‌شاءالله برات بمونه و مثل قبلی سقط نشه

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
وای چقد حرفاتون منو میترسونه . من تازه ازدواج کردم ینی اینقدر مشکلات سر راهمونه برای باردار شدن؟😰😰 ...

عزیز منم فکر میکردم چون بیماری خاصی نداریم و پریودام منظم هر روزی اراده کنیم ۹ ماه بعد بچه توی بغلمون هست، ولی الان پشیمون هستم از اینکه چرا توی ۷ سال از زندگی مشترک همیشه همیشه با کاندوم جلوگیری کردیم و امسال که تصمیم به بچه دارشدن گرفتیم نمیشه ... 

منم ماه قبل دکتر بهم داد ولی پری شدم این ماه سرخود خوردم ببینیم چی میشه کیست نشه خوبه خیلی نگرانم .خ ...

سلام خانوم شما باردار شدید لتروزول بدون آمپول استفاده کردین؟