2777
2789
عنوان

یه خیانت دیده

669 بازدید | 47 پست

یه سوالی ذهنمو درگیر کرده

من قبلا خیانت دیدم، تو فکرتلافی هستم... مخصوصا موقع هایی که از طرف شوهرم بی توجهی میبینم بیشتر به این قضیه فکر میکنم.... 

تا امروز از این که بخام من هم خیانت کنم و با فرد مذکری حتی صحبت کنم ابا داشتم.... 

ولی بی توجهی های همسرم خیلی زیاد شده دلمم نمیخاد گناه کنم.... تو تنش هستم با خودم  که اعتقاداتم رو تغییر بدم  یا نه... نمیتونم خودم روقانع کنم که به خیانت فکر نکنم.... 

از نظر مذهبی و گناه نکردن و این حرفاااا.... چرا جواب خیانت زلیخا به همسرش این بود که به عشقش یوسف برسه؟ تکلیف شوهر بیچارش چی بود.. چرا خدا زلیخا رو بخاطر خیانتش مجازات نکردــ

از طرفی وقتی یه زن میگه واسه شوهرم کم گذاشتم همه حق میدن که شوهرش بره خیانت کنه... ولی من که زنم و از جانب شوهرم بی توجهی میبینم چه روحی و چه جنسی نباید به خیانت حتی فکر کنم؟

میدونم خیانت من راهش نیست ولی منم تو این زندگی حق و حقوقی دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا جدا شو کلا یا فکرت ببر سمت یه چیز دیگه مثلا جمع کردن پول منظورم حساب مخفی یا یه مهارت پولدار درآر یاد بگیر کیک و شیرینی ارایشگری و غیره خیانت خط قرمزت باشه تو زندگی چون کل وجودت نابود میکنه اونم تویی که پایبند اعتقادات هستی

یه دهه شصتی درونگرا

بنظرت خیانت کنی حالت خوب میشه ؟؟؟؟

من ک فکر کنم یه درد ب دردات اضافه میشه همراه با عذاب وجدان و.....حالا بدنامی و ...بماند 

و اینکه متاسفانه خانومها اکثرن بخاطر کمبود محبت میرن سمت یکی دیگه ولی مردا اکثرن برای برطرف کردن نیاز جنسی 

اگه این زندگیتو نمیخوای جدا شو و سر فرصت با یکی که باب میلته وارد رابطه شو 

حق و حقوقت رو بگیر تا دلت آروم بشه 

مثل  بیمه داشتن مثل پسنداز مثل کلاس و دورهمی و‌ کوه و ..... مثل خرید کردن به خودت برس از همه لحاظ وزن و سبک زندگی و ورزش و روحیه و... حتی به مدت برو مشاور برای حفظ روحیه و خالی کردن عقده ها ی زندگیت تا سرپا شی

وقتی تو بدون اون شاد و موفق و پرانرژی باشی اونوقت اون میاد طرفت و میتونی تا مدت ها مثل خودش جواب بدی

سلام، حق دارید ناراحت باشید، به مشاور مراجعه کنید مشاوره های مربوط به خیانت و روابط فرازناشویی، بهتر راهنماییتون میکنن که چه تصمیم درستی باید بگیرید.

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 

به نظر من خیانت اصلا راه درستی نیست بخدا به مرد جماعت اعتماد نکن.اگه یه مرد بفهمه شما شوهر دارید شروع میکنه سو استفاده کردن بعدم مثل یه دستمال پرتتون میکنه دور .نظر شخصیمه بی توجهی دیدن از همسر خیلی بهتره تا اینکه خدای نکرده وابسته ی ادم دیگه بشید اونم ازتون سواستفاده کنه