2777
2789
عنوان

خواهرانه و صادقانه نظرتونو بگید

142 بازدید | 31 پست

سلام

اگه حوصله شو دارین بخونین و لطفا کمکم کنین

واقعا سردرگمم

ممنونم❤️

من دوسال و نیمه تو رابطه ام

اما حدودا چندماهی هست که شدیدا حس میکنم باهم اینده نخواهیم داشت

من دانشجوام و قصد ادامه دادن رو دارم و بعد تحصیل هم کارم مشخصه

اون در حال حاضر سربازه، و هنوز مدت زیادی مونده تا سربازیش تموم شه

کارش تضمین شده و مشخص نیست

دانشگاهم نرفته

ما قبل ورود من به دانشگاه باهم اشنا شدیم و بنظر خودم تو این مدت اصلا پیشرفتی نکردیم، بلکه حتی کلی پسرفتم داشتیم

من با مسئله ی‌ مالی مشکلی ندارم چون هم خودم قراره کاار کنم و هم اون مشغول میشه و واقعا هم بچه ی کاری ای هست.

اما بعضی چیزا هست که خیلی اذیتم میکنه و الان بعد از اینهمه مدت طوری روم اثر گذاشته که سرد شدم

دیگه اشتیاق قبل رو ندارم

حتی گاهی پشت تلفن به ژور حرف میزنم. این بهم عذاب وجدان میده که نه میتونم تموم کنم نه میتونم ادامه بدم.

تو اینهمه مدت حتی یکبارم برای من تولد نگرفته.

گل شاید دوبار گرفته باشه که یکبارشو خودم قبلا اصرار کرده بودم و برام گرفت.

میگه دوستت دارم و واقعا هم تایم میذاره، محبت کلامی و فیزیکی واقعا داره و هیچی کم نمیذازه از این جهت ولی در باطن رابطه رفتارهاش با دوست داشتنش جور نیست

من از طولانی شدن رابطه شدیدا خسته ام و تنها خواسته ای که این مدت ازش داشتم این بود که خانواده هامون کاملا درجریان قرار بگیرن

بد از همه اینکه حتی یه تایم درست به من نمیده که مثلا سال دیگه این موقع میام که رسمیش کنی

من نمیدونم دیگه چیارو بگم اگه سوالی دارین بپرسین و خواهشا کمکم کنین که چیکارکنم ، ایا ادامه بدم یا تمومش کنم. درضمن به تموم شدن هم رضایت نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بحث یه عمر آینده و زندگی توعه اگه واقعا حالت توی این رابطه خوب نیست خودخواه باش و‌ تمومش کن چون الان هیچ کس دلسوز تر از خودت واسه خودت نیست من این کار. رو کردم و اصلا پشیمون نیستم

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

به نظرم بودن با کسی که تکلیفش با خودشم معلوم نیس یه اشتباهه محضه و وقت تلف کنیه

برنامه ریزی میکنه اما مشکل اینه که هیچکدوم از اون برنامه ریزیایی که کرده رو نه انجام داده نه شده که انجام بده

عزیزم اولا کسی که کسی رو بخاد اونم پسر سریع اقدام میکنه اونقدر هم دست دست نمیکنه بعدم عزیزم درسته میگی بعدش کارمیکنم درآینده ولی از اینده چ خبری داری شاید دلت نخاست کارکنی مثل من .شوهرت باید پاسخگو نیازهای مالی تو باشه

ولی ادم تحصیل کرده رو تحصیل کرده میفهمه  واسم ثابت شده بقیه کشکه واقعیت همینه.نزار تو بلاتکلیفی بمونه یابزارتت

[QUOTE=270917613]ببین بحث یه عمر آینده و زندگی توعه اگه واقعا حالت توی این رابطه خوب نیست خودخواه باش و‌ تمومش کن چون ...[/Q

حال دلم باهاش خوبه ولی عقلم میگه تمومش کن

برنامه ریزی میکنه اما مشکل اینه که هیچکدوم از اون برنامه ریزیایی که کرده رو نه انجام داده نه شده که ...

خب دیگه مهم عمله به حرف که خیلیا میگن ال میکنن بل میکنن به نظرم اگه دوسش داری و میخوای باهاش بمونی یه شک بهش بدی لازمه یه شکی که بدونه دنیا دست کیه و اینقدر بیخیال نباشه

خوبه محبت کلامی و فیزیکی داره برات وقت میذاره مرد کار کردن هم هست 

تنها مشکلش اینه که هنوز رسمیش نکرده

ادم که بخاطر چار تا دسته گل و تولد جدا نمیشه که

اونم الان سربازه اگه ولش کنی دق میکنه

بهش بگو اگه تا فلان موقع رسمیش کردی که هیچ نکردی همه چیز تمومه

رفتارهایی مثل گل نخریدن و تولد و ...‌رو خیلی از مردا بلد نیستن. 

نکته اصلی اینه که این آقا ظاهرا آمادگی ازدواج و رسمی کردن رو نداره

سنش چقدره؟

من اگه جای شما باشم براش یه زمانی مشخص میکنم که رسما بیاد جلو. مثلا میگم تا ۳ ماه آینده. اگر نیومد کات میکنم.

چون‌همیشه توی رابطه های طولانی این دختره که ضرر میکنه و سنش میره بالا. پسرا ۴۰ سالگی هم زن میگیرن. ۵۰ سالگی هم بچه دار میشن. قانون طبیعت زنها رو محدود کرده چه بخوایم‌ چه‌ نخوایم. 

دختر تا سنش میره بالا خواستگارای احمق میان آخ آخ و پیف پیف میکنن

برو به آینده خودت فکر کن چون ظاهرا خیلی هم عاشق نیستی که بگم بمون و بساز. 

خب دیگه مهم عمله به حرف که خیلیا میگن ال میکنن بل میکنن به نظرم اگه دوسش داری و میخوای باهاش بمونی ی ...

شک رو بهش دادم

گرچه اولین بار نیست

بعدش میگه تو منو به خودم اوردی و فلان اما بعدش دوباره همون روال قبل رو داریم

شک رو بهش دادم گرچه اولین بار نیست بعدش میگه تو منو به خودم اوردی و فلان اما بعدش دوباره همون روال ...

پس به نظرم واقعا باهاش نمون چون به نفعته 

چون اگه واقعا کسی که دوستت داره یهو ببینه حرف ازدواجت داره پیش میاد خودشو به آبو آتیش میزنه که لااقل حتی اگگه نشد پیش دل خودش شرمنده نباشه که هیچ کاری نکرده