2777
2789

من همیشه تا دیر وقت بیدار بودم امشب یکم خسته بودم ساعت۹شب خواب رفتم و همین الا دقیقا بیدارررر شدممم

خواب دیدم تو یه شهری هستممم عین شهر خودمون کوچه هاشم‌همون بود داشتم برا خودم پرسه میزدم یه پسره ای هی میومد دنبالم هی میگفت من عاشقت شدم فلان دست از سرم برنمیداشت داشتم باهاش دعوا میکردم ک تو خواب یهوووو یادم اومدددد من خوابم ک (یجا خونده بودم برا اینکه مطمعن بشین خوابین یا بیدار به ساعت‌نگاه کنید چون تو رویا ساعت رو نمیتونید ببینید)واسه همین سریع سر پسره جیغ زدم ساعت چند اونم سریع گفت ساعت۱۰.۲۳دقیقس گفتم کو نشونم بده 

سریع ساعتش ک به مچش بود نشونم داد من خیلی ترسیدم من بهش گفتم‌من خوابممم برو ولم کن اون هی مسخرم میکرد میخندید میگفت چطور خوابی توکه تو خیابونی گفتم‌بقرااان‌من‌خوابم دست از سرم بردار هر ثانیه امکان داره بیدار شم هی جیغ میزدم خدایا من بیدار کن هی نیشگون میگرفتم خودمو تو خواب میگفتم بیدار شو بیدارشو 

قشنگ خودم‌ک خواب بودم اینجارو میتونستم تصور کن اونم هی داشتم سعی میکردم ک خودمو بیدار کنم (قبلا چند بار اینجور شده بودم وقتی خودم میکشتم ینی از دره پرت میکردم سریع بیدار میشدم)واسه همین‌گفتم باید اینجا خودمو بکشم تا بیدار شم سریع خودمو انداختم‌زیر کامیوووون بیدار شدم😭😭😭😭بجوون دخترررم قسم عین حقیقته چرا اینجور شدمممم دارم از ترس میلرزززمم

کیا تجربع داشتن 

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺

منم تو خوابام میدونم ک خوابم 

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلل خالق 

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

من زیاد تجربه دارم .

حتی همین دیشب بود فکر کنم . با خودم گفتم اح دارم خواب میبینم باید بیدار شم .‌من خوابم الان .‌با تموم وجود سعی کردم بیدار شم . روحم مثل برق در صدم ثانیه وارد بدنم شد و چشامو باز کردم .‌و بیدارشدم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

وا ترسی نداره ک من خیلی زیاد اینجوری شدم سعی کن ازش لذت ببری و اون چیزی ک میخوایی رو تو خوابت بیاری

طناب‌داری که‌ دور گلوی من نبوده داره خفه‌م می‌کنه    ب مامان چیزی نگو...تورو یادم میاد پسر جان...وقتی پسرم همسنت باشه و بهش بگم همیشه همه‌چیز رو به مامان‌ بگو.

من تجربه کردم که توخواب فهمیدم خوابم خودمو به زور بیدار کردم خیلی حس بدیه چند بارم روحم تا نصفه ی بدنم بیرون اومد دوباره برگشت داخل بدنم

یاارحم الراحمین🤲🏻❤️من امیددارم به مهربونی خداتوکل به خودت یاالله🌿یَـــا حَـــافِـــظَ مَـــنِ اسْــتَــحــفَــظَــه حافظ همسرم وپسرم وعزیزانم باش❤️
چند نفر دیده بودم قبلا تو سایت تجربه کرده بودن علتش چیه اخه

منم گاهی تو بعضی خواب ها میدونم روحم ، و سعی میکنم برگردم ب جسمم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من تجربه کردم که توخواب فهمیدم خوابم خودمو به زور بیدار کردم خیلی حس بدیه چند بارم روحم تا نصفه ی بد ...

شما هم میترسی وقتی میبینی از جسمت جدایی؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

واییی دقیقااا منم تو عمق خوابم یادم میاد که من بیدار نیستم و تو خوابم جیغ و داد می‌کنم تا بیدار شم البته جوری که صدام فقط تو خوابمه نمی‌دونم متوجه این یا نه😐😂

من قوی نبودم، صبور هم نبودم، مجبور بودم. اجبار ازت یه آدم دیگه میسازه❤️‍🩹 "سال تولدم اشتباه ثبت شده"

من زیاد تجربه دارم . حتی همین دیشب بود فکر کنم . با خودم گفتم اح دارم خواب میبینم باید بیدار شم .‌م ...

اره خیلی عجیبه چرا اینجور اخه

دخترم جوری بزرگت‌میکنم که هیچوقت نگی کاش پسر بودم😍🥺