من همیشه تا دیر وقت بیدار بودم امشب یکم خسته بودم ساعت۹شب خواب رفتم و همین الا دقیقا بیدارررر شدممم
خواب دیدم تو یه شهری هستممم عین شهر خودمون کوچه هاشمهمون بود داشتم برا خودم پرسه میزدم یه پسره ای هی میومد دنبالم هی میگفت من عاشقت شدم فلان دست از سرم برنمیداشت داشتم باهاش دعوا میکردم ک تو خواب یهوووو یادم اومدددد من خوابم ک (یجا خونده بودم برا اینکه مطمعن بشین خوابین یا بیدار به ساعتنگاه کنید چون تو رویا ساعت رو نمیتونید ببینید)واسه همین سریع سر پسره جیغ زدم ساعت چند اونم سریع گفت ساعت۱۰.۲۳دقیقس گفتم کو نشونم بده
سریع ساعتش ک به مچش بود نشونم داد من خیلی ترسیدم من بهش گفتممن خوابممم برو ولم کن اون هی مسخرم میکرد میخندید میگفت چطور خوابی توکه تو خیابونی گفتمبقرااانمنخوابم دست از سرم بردار هر ثانیه امکان داره بیدار شم هی جیغ میزدم خدایا من بیدار کن هی نیشگون میگرفتم خودمو تو خواب میگفتم بیدار شو بیدارشو
قشنگ خودمک خواب بودم اینجارو میتونستم تصور کن اونم هی داشتم سعی میکردم ک خودمو بیدار کنم (قبلا چند بار اینجور شده بودم وقتی خودم میکشتم ینی از دره پرت میکردم سریع بیدار میشدم)واسه همینگفتم باید اینجا خودمو بکشم تا بیدار شم سریع خودمو انداختمزیر کامیوووون بیدار شدم😭😭😭😭بجوون دخترررم قسم عین حقیقته چرا اینجور شدمممم دارم از ترس میلرزززمم
کیا تجربع داشتن