2777
2789
عنوان

از نظر من این کار مصداق خیانت است💔

640 بازدید | 53 پست

همسرم‌ فیلم و عکس های غیراخلاقی میبینه از طریق اینستاگرام لعنتی💔😭

یه بار چند‌سال پیش متوجه شدم

اولش انکار کرد

باهاش کلی حرف زدم بهش گفتم‌ که دیدن‌این فیلم ها با روح و روان من و زندگی زناشوییمون چه میکنه

با عصبانیت با مهربونی و کلی حرف زدن قول داد دیگه نگاه نکنه

دلیل دیدنش رو هم سرگمی بیان میکرد

دوباره یه سال پیش از طریق کلمات زشتی که تو اینستا سرچ کرده بود فهمیدم باز هم داره به این کار ادامه میده

اینبار تنش بینمون بیشتر بود

با دعوا و بعدش دوباره با مهربونی منِ احمق قول داد دیگه این کار رو نکنه

اما الان فهمیدم باز هم داره عکس و فیلم غیر اخلاقی میبینه و اینبار هیچی بهش نگفتم...

ولی له شدم 

وقتی فایده نداره چی بگم

خودمو کوچیک کنم و دروغ بشنوم

ازش فاصله گرفتم

خودش فهمید یع چیزیم شده ولی لام تا کام نمیپرسه چته. حس میکنم خودش فهمیده امل چون توضیحی نداره بده پس بهتره چیزی هم نپرسه

دوازده روزه که باهاش سرسنگینم و هر بار سمتم اومده ازش دوری کردم و بهش اجازه رابطه ندادم

خیلی دلم‌میخواد بپرسه چته که منم بهش بگم مردی که صبح تا غروب دنبال دیدن بدن کثیف زنای هرزه اس و بخاطر اونا به زنش دروغ میگه حق دست زدن به من رو نداره

ولی نمیپرسه

دلم خیلی شکسته

نمیدونم چیکار کنم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اسی که میپرسم من عقد هستم تو گوشی همسرم از این فیلما دیدم (برام مهم نیست زیاد) بهش گفتم بدم میاد ببینی حس بدی میگیرم دیگه تو گوشیش نیس دیگه ولی میدونم که بازم میبینه مشکل ساز میشه بعدا برامون تو زندگی ؟؟ جدی باید برخورد کنم؟؟

میشه لایکم نکنی؟

عزیزم ذات اکثر آقایون اینکه در مورد اندام زنان کنجکاو باشن..و رابطه براشون خیلی مهمه 

شما سعی کن نیازش رو برطرف کنی..بهش بگو هر جور دوس داری باشم یا لباس بپوشم یا آرایش کنم بهم بگو 

نظرشو رو جالب کن 

نزار نیازش رو خدای نکرده با یکی دیگه برطرف کنه دوری نکن ازش

برای ظهور امام زمانمون (ع) صلوات 😍😍😍