2777
2789
عنوان

#شغل🥰بیاید بیاید

135 بازدید | 16 پست

بچه ها به نظرتون مهد کودک بزنم سود داره؟💸

مهد کودک دو زبانه فول امکانات با بهترین مربیا.🚩

درامد داره؟!

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍

آره

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای راس میگی

آره چرا نداره وقتی امکانات خوبه

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
چقدر هزینش میشه؟ باید حتما روانشناسی خونده باشی تا بتونی بزنی؟

باید کارشناسی اموزش ابتدایی داشته باشی

روانشناسی رو نمیدونم والا

ها نداره یعنی ها داره پس فکر کردی نداره بزنن ولی جدا از زبان سعی کن یه ورزشم کنارش بزنی که جا زیاد ن ...

خخخخخ ببخشید اولش متوجه نشدم

چشم انشالله ک درامدش خوب باشه 

خخخخخ ببخشید اولش متوجه نشدم چشم انشالله ک درامدش خوب باشه 

چیزی بگم برداشت بد نکن خواهر من معلمه هرکاری کردیم بیاد یه مدرسه غیر انتفاعی بزنه نزد تو جای مهد سعی کن معلم خوب جمع کنی مقطع ابتدایی راه. بندازی مدرسه دو. زبانه اگه جای خوبی هستی جا بنداز مدرسه موسیقی دو. زبانه از خاک بلند میشی 

عزیز من میدونی چقدر سرمایه میخواد 😉

حالا اون انرژی و هزینه به کنار در کشور ما تو کار آموزشی درآمد نیست فقط کارهای خدماتی هست که پول داره 

ببین بعد چند سال شاید بابت تمام زحماتی که میکشی پول زیاد نه تا حدودی متوسط در بیاری 

ولی اون مسئولیت و استرس و مشغله فکری نمی ارزه