2777
2789
عنوان

#شغل🥰بیاید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 16 پست
چیزی بگم برداشت بد نکن خواهر من معلمه هرکاری کردیم بیاد یه مدرسه غیر انتفاعی بزنه نزد تو جای مهد سعی ...

مرسی بابت راهنماییت

من یه جای کوچیک زندگی میکنم(بخاطر شغل شوهرم) که خیلی به امکانات توجه نمیشه اما بابام اینا خونشون کرجه مهدکودکای اونا کجا و مال ما کجا منم ک دارم آموزش ابتدایی میخونم راجب آینده شغلیم خیلی تحقیق میکنم و استرس دارم

ازمونای استخدامی معلمی رو قراره شرکت کنم حالا مونده اما میگم اگه خدایی نکرده معلم نشدم مهد بزنم درامدش چجوره البته بیشتر جنبه سرگرمیش برام مهمه ولی خب پول همیشه حرف اول رو میزنه خخخخ

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍
عزیز من میدونی چقدر سرمایه میخواد 😉 حالا اون انرژی و هزینه به کنار در کشور ما تو کار آموزشی درآمد ...

اره عزیزم درست میگی اما دوس ندارم این زحمات درس خوندنم هدر بره واقعا قلبم میشکنه خیلی دارم تلاش میکنم و هزینه میکنم😐

دوس دارم هم دستم تو جیب خودم باشه در حد متوسط هم سرگرم شم شوهرم اکثرا سر کاره بچه هم دوس نداره منم توی شهر غریبم واقعا خسته میشم 

نمیدونم چکار کنم🙁

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.