سلام خانما.من ۳ماهی میشه که قفسه سینم درد میکنه.بیشتر بیشترش سمت چپ.دردش اینجوریه،اولا که بیشتر استخوناش درد میگیره ولی گاهی عضلات و سینه هم هست،دردش فقط دو سه ثانیه هست بعد خوب میشه دوباره نیم ساعت بعد یه ساعت بعد میگیره،وقتی درد داره اگه فشار بدم دردش بیشتر میشه کاملا حسش میکنم ولی وقتای دیگه فشار میدم اصلا درد نمیگیره،روی کمر دراز که میکشم دردش بیشتره.جدیدا یک هفته خونهنبودم جایی بودم که فکرم کاملا مشغول بود تو این یک هفته دردا یک صدم شد.خیلی کم شد.از دیروز که خونه اومدم دوباره مثل قبل برگشته.دکترم چندوقت پیش رفتم سونو سینم مشکل نداشت،قلب و ریه روهم همینطوری معاینه کرد گفت خوبه.بعد گفت احتمالا اسپاسم عضله استخون و گرفتگیه.منیزیم داد اوناروهم مصرف کردم بهتر نشدم.چیکار کنم😥
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دقیقاااا همین درد رو من سه شبه دارم.شب اول شدید بود.قفسه سینه،بین دوتا کتف،کتفام و سمت چپ سینه.فرداش بهتر شد ولی درد سمت چپ سینه و شونه چپم بعلاوه زیر بغلم ادامه داشت که با حرکتکردن حس میکردم.
امشب گاهی حس میکنم،بیشتر سمت چپ سینم و یذره قفسه سینه.