2777
2789

سلام خانما.من ۳ماهی میشه که قفسه سینم درد میکنه.بیشتر بیشترش سمت چپ.دردش اینجوریه،اولا که بیشتر استخوناش درد میگیره ولی گاهی عضلات و سینه هم هست،دردش فقط دو سه ثانیه هست بعد خوب میشه دوباره نیم ساعت بعد یه ساعت بعد میگیره،وقتی درد داره اگه فشار بدم دردش بیشتر میشه کاملا حسش میکنم ولی وقتای دیگه فشار میدم اصلا درد نمیگیره،روی کمر دراز که میکشم دردش بیشتره.جدیدا یک هفته خونه‌نبودم جایی بودم که فکرم کاملا مشغول بود تو این یک هفته دردا یک صدم شد.خیلی کم شد.از دیروز که خونه اومدم دوباره مثل قبل برگشته.دکترم چندوقت پیش رفتم سونو سینم مشکل نداشت،قلب و ریه روهم همینطوری معاینه کرد گفت خوبه.بعد گفت احتمالا اسپاسم عضله استخون و گرفتگیه.منیزیم داد اوناروهم مصرف کردم بهتر نشدم.چیکار کنم😥

پیج عروسکبافی من dashke_baftt🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرما نخورده سینه ات گلم ؟ یا دستت همراهش درد نمیکنه ؟ استرس اضطراب نداری ؟.

سرما نخوردم.دستم نا ولی گاهی زیر بغلم کمی درد میگیره.استرس و  اضطراب زیاد دارم ولی آخا این دردا تلقینی نیست کاملا حسش میکنم

استرس و اضطراب زیاد دارم.ولی این دردا تلقینی نیست،کاملا حسش میکنم.ممکنه یعنی به این دلیل باشه؟

میدونم ...دردهایی که منشاء عصبی دارن کاملا حس میشن ...

احتمال 99 درصد عصبیه ،فقط سعی کن اون لحظه ای که درد میگیره نگران نشی چون بدتر میشه ...

یکم دمنوش آرامش بخش دم کن بخور .

سرما نخوردم.دستم نا ولی گاهی زیر بغلم کمی درد میگیره.استرس و  اضطراب زیاد دارم ولی آخا این دردا ...

ن تلقینی ک نیس .مال همون استرسته .عزیزم خودتو اروم کن ممکنه خدای نکرده ب قلبت آسیب بزنی . اون وقت خدایی نکرده اگه چیزیت بشه میبینی ک واقعا اون مساله ای ک واسش ب خودت استرس دادی و ب قلبت صدمه رسوندی بابتش اصلن ارزششو نداشته 

ممنون عزیزم

دقیقاااا همین درد رو من سه ‌شبه دارم.شب اول شدید بود.قفسه سینه،بین دوتا کتف،کتفام و سمت چپ سینه.فرداش بهتر شد ولی درد سمت چپ سینه و شونه چپم بعلاوه زیر بغلم ادامه داشت که با حرکت‌کردن حس میکردم.

امشب گاهی حس میکنم،بیشتر سمت چپ سینم و یذره قفسه سینه.

دقیقاااا همین درد رو من سه ‌شبه دارم.شب اول شدید بود.قفسه سینه،بین دوتا کتف،کتفام و سمت چپ سینه.فردا ...

نه عزیزم من کتف و شونه هام نیست.استخونای وسط قفسه سینه ست بیشتر سمت چپ