2777
2789
عنوان

کسی میدونه این چیه؟

537 بازدید | 25 پست

این روغن چیه و چه کاربردی داره ؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

روش درد غضله و سیاتیک نوشته

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن ميوه ي دراگونه

به چه دردی میخوره

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
نوشته روغن ببر و اژدها

اره اینو که فهمیدم ب چه دردی میخوره

روغن حجم دهنده

خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین. 
ن ازون اژدها بقلش واون عکس اقاهه معلوم حجم دهندس

اینو یه مرده برای کک و مک صورت داده ب همسرم🤣🤣😑😑😑😑😑

ي نوع آبرسانه آنتي اكسيدان داره وبراي ماساژ پوست صورته البته با نسخه تاجايي ك من خوندم 

اها مرسی عزیزم 

عه وااا یعنی چی این اصلا برا کک مک نیس گلم شاید همسرتون ازتون پهنون میکنه این ۹۹ درصد حجم دهندس

عزيزم بيخودي جو ايجادنكنين 

دل اين بنده خداخالي بشه بهتره اول تحقيق كنين بعد اظهارنظر كنين 

عزيزم بيخودي جو ايجادنكنين  دل اين بنده خداخالي بشه بهتره اول تحقيق كنين بعد اظهارنظر كنين&nbs ...

تاثیر مصرف روغن ازدها برای پوست شامل موارد زیر است.

• اثرات آنتی اکسیدان برای بدن
  • خاصیت ضدخارش و ضدالتهابی پوست
  • آبرسانی پوست صورت
  • مناسب برای انواع مختلف پوست
  • مبارزه با رادیکالهای آزاد محیط
  • تحریک جریان خون در پوست بدن
  • بهبود بافت پوست صورت