2821
2789
عنوان

شما بودین جدا میشدین

511 بازدید | 33 پست

خوبیاش🌱🍏

خیلییی دوسم داره همه اینو میدونن، با اینکه مغروره اما ساعتها برام گریه کرد، همیشه الویت اولشم،ادم همیشه در حال کاره، رفیق بازم نیست اصلا به حرف خانوادشم نیست

بدیاش🌰😐

ادم کنترلگریه، میگه لباستو عوض کن با اینکه لباسامو دیده بود، ینی میخواد یه ادمی باشم که فقط محدود به خانوادست و به تیپ و رفیق اهمیت نده استوریم میگه نزار

(اگه جوری که اون میخاد باشم خیلی خوبه اما من لجبازم و نمیخوام عوض بشم چون منو دیده بود و شرایطمم قبول کرد) 

تصمیمم برای جدایی ۱٠٠در صده چن روز دیگه میریم دادگاه

ولی همش میگم بعضیا بلدن زندگیاشونو بسازن و سیاست دارن اما من همش دعوا  میکنم هووف

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوبیاش میچربه

شما درکی از زندگی متاهلی نداشتی وارد زندگی شدی اگه غیر اینه لجبازی نمیکردی، من نمیگم تغییر کن ولی لجبازی سمه

شک نکن پشیمون میشی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خوبیاش میچربه شما درکی از زندگی متاهلی نداشتی وارد زندگی شدی اگه غیر اینه لجبازی نمیکردی، من نمیگم ...

کلا من توقعم از همسر خیلی بالا بود که متاهل شدم امیدوار بودم به لباس پوشیدنم و چیزای دیگم احترام بزاره نه مثل مردای قدیمی بگه اینو بپوش اونو نپوش

عجول نباش اگه اول زندگیته صبر کن

هزاران نفر شوهراشون بچه ننه هستن

بیکارن، دست بزن دارن ،با زن دیگه در ارتباطن ،اونا باید طلاق بگیرن و نمیگیرن تو که مشکلت حاد نیست درسته سخته

ولی بعد از طلاقت پشیمون میشی چون مردایی رو میبینی که خیلی بدی هاشون بیشتره ،شوهرت زیادی دوست داره و حساسه بعد از چند سال حساسیتش کمتر میشه بیشتر فکر کن بعد از طلاق راه برگشت نداری

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز