دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
چی میخوای در کل ؟ قیمت کوچه برلن متوسطه میشه از جاهای دیگر خیلی شیکتر ارزون تر بخری ؟
تنوع برام مهمه قیمت نه خیلی زیاد نه خیلی ارزون که کیفیتش بد باشه. شیک باشه دیگه ترجیح میدم کت و دامن با لباس زیر بخرم اما یچیز جوونونه میخوام که آستین داشته باشه دوست ندارم بدون آستین و خیلی باز . چون لاغر کردم یکم شل شدم میخوام گل بپوشم مشخص نشه😁🤭