2777
2789
من خیلی تا حاالا با دوستای شوهرم امکلام نشدم واسه همین اصلا هول میشم موقع حرف زدن با مرد غریبه‌. یبار شوهرم خونه نبود گوشیشو خونه جا گذاشته بود . دوستش زنگ زد . بعد از حرف زدن.موقع قطع کردن گفت ببخشید مزاحم شدم من نمیدونم پیش خودم چی فک کردم . با یه لحن کشدارررررر عین منشی ها گفتممممم مرسییییییییب
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هزار بار سوتی دادم یبار زنگ زذم 118 صبح ساعت 9 بود گفتم سلام شب بخیر شماره فلانجا .....شماره رو داد آقاهه گفت شب خوش
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
من یه بار رفتم مغازه داییم خودش یه لحظه رفت بیرون تلفن زنگ زد من جواب دادم، یه آقایی گفت من دوست آقای فلانی ام قراره براش یه بسته بیارم، ساعت چند مزاحم بشم؟ منم نه برداشتم نه گذاشتم گفتم ساعت 4 مزاحم بشید 😂
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
خدایا ما که تمام تلاشمون کردیم برای جلب رضایت دوستان و خانواده و همکارو خانواده شوهر اما گویا دستمان هیچ نمک نداشت بدهکارم شدیم...الهی و ربی همه چیز را به تو واگزار میکنم که تو عدالتمند ترین قاضی هستی ...اگر من اشتباه میکنم منو هدایت کن اگر دیگران اشتباه میکنن اونارو هدایت کن
یبارم سه چهار سال پیش برادرشوهرم دبیرستانی بود. مدیرشون از مدرسه زنگ زد. منم نمیدونستم از مدرسه است. گفت منزل فلانی؟ گفتم بله بفرمایید. گفت فلانی میشناسید؟ حول کردم گفتم چی شده گفت چه نسبتی دارید . گفتم زنداداششم گفت گوشی بدین به مادرش منم هول شدم فک کردم چیزی شده. داد زدم ماااااااماااااان بیا ببین چی شده بعد صدای خنده ی اونا اومد. برادر شوهرم وقتی اومد خونه گفت تو اونجوری مامانو صدا کردی کل دفتر ترکیدن از خنده
یه بار می خواستم زنگ بزنم به برادرم اشتباهی شماره شوهرم رو گرفتم تا گفت الو سلام دیدم برادرم نیست گفتم ببخشید اشتباه گرفتم و سریع قطع کردم اصلا نشناختمش خخخ خودش دوباره زنگ زد قریب به نیم ساعت فقط خندید نمیتونست حرف بزنه
به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
ذهنیت ما تعیین میکنه روزمون چجوری بگذره👅 از پیله تنهاییت بیرون بیا😉 و از سختیهای پیش روت درس بگیر👌 همین سختیهاست که تو رو میسازه💓 پس امروز یه روز خوبه🐾 مگه اینکه با فکر دیروز خرابش کنی😜
یبارم زنگ زدم دندون پزشکی نوبت بگیرم. واسه عصب کشی. منشی گفت کارتون چیه؟ گفتم دندونم پر کنه خالی کنه میدونستما اسمش عصب کشیه نمیدونم چرا اینجوری گفتم
یه بار زنگ زدم آژانس ماشین میخواستم زنگ زدم گفتم سلام ببخشید یه آژانس میخواستم
این روزها

اگر خون هم گریه کنی

عمق همدردی دیگران با تو

یک کلمه است :

" آخـــــــی "