2777
2789
عنوان

بیایید از خوابهای عجبیمون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 39 پست
آره ورپریده خیلی طولانی بود خوابش  آخرش من حامله شدم ازش منتها پسر زنش بچه مو مسموم کرد خودمم ...

همه ی اینارو توچن ساعت دیدی؟خودش یه پاسریاله😂

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی اینارو توچن ساعت دیدی؟خودش یه پاسریاله😂

میگم خسته باشم خیلی خواب می‌بینم 

مثلا یه بار تو خوابگاه خوابیده بودم بیدار که شدم دوستم گفت تمام مدت داشتی خواب می‌دیدی و هر لحظه یه خواب جدید هر چند دقیقه یکبار پا می‌شدی یه چی می‌گفتی می‌خوابیدی

میگم خسته باشم خیلی خواب می‌بینم  مثلا یه بار تو خوابگاه خوابیده بودم بیدار که شدم دوستم گفت ت ...

ولی جالبه😃

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️

این تاپیک مورد علاقه منه

یه بار پری دریایی بودم تو خوابم بعد تو یتیم خونه پریای دریایی زندگی می‌کردم 😐 

یه عده آدم اومدن ما رو ببرن سطح زمین که آره اونجا زندگیتون خوبه عین پینوکیو شد. اونایی که رفتن اولش وضعشون خوب بود بعد می‌کشتنشون می‌خوردنشون. بعد من رفتم رفقای صمیمیمو نجات بدم با یه ماشین سان روف دار گاز می‌دادم تو خیابونا

من خیلی خواب بلندی میبینم.مثلا یابالا وایستادم یا درحال پریدنم یادرحال سقوط

یامیبینم توخواب که دارم راه میرم انگار یه وزنه به پاهام وصله ب زور دارم خودم میکشونم 

نمیدونم چراهمچینه🤔😑

این تاپیک مورد علاقه منه یه بار پری دریایی بودم تو خوابم بعد تو یتیم خونه پریای دریایی زندگی می‌کرد ...

توبشین خواباتو فیلمنامه کن ضررنمیکنی

یبار خیلی درد داشتم و خواب و بیدار بودم

تو خوابم 8 منهای پنج بودم😐 برای اینکه دردم خوب شه باید خودمو میرسوندم به 16😂 تا صبح به هر دری زدم تا بشم 16 ولی نشدಥ‿ಥ

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋
یبار خیلی درد داشتم و خواب و بیدار بودم تو خوابم 8 منهای پنج بودم😐 برای اینکه دردم خوب شه باید خود ...

چیشدمتوجه نشدم🤯🤣