2777
2789
عنوان

بیایید از خوابهای عجبیمون بگیم

154 بازدید | 39 پست

یبار خواب دیدم خودکارم. کمر به بالام ابی می‌نوشتم، از کمر به پایینم قرمز بود🤦‍♂️😂 تا یک ربع بعد از اینکه بیدار شده بودم تکون نمیخوردم که جوهرم نریزه

هر وقت نیاز داشتید با کسی حرف بزنید من همیشه واسه گوش دادن بهتون حاضرم 🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لعنتی🤣🤣🤣 من یبار خواب دیدم میکله مورونه داییمه🤦‍♀️ خیلی محرم اینجور آدما بودن دردناکه🤣🤦‍♀️

وااییی خدااا کراشه منه من حتی خوابشم نمیبینم 😂😂😂

پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم ⁦(◍•ᴗ•◍)♥️
😂😂اصلنم اونطوری که فکر میکنی نیست با پاهام مینوشتم

بعد اندازه خودکارم بودی؟😂

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️

وای من وقتی خسته باشم مثلا وقتایی که امتحان دارم خیلی چرند خواب می‌بینیم. اگه خیلی خسته باشم شروع می‌کنم تو خواب با افراد بیدار حرف زدن😐 

یه سری خواب دیدم رفتم تو چین باستان زن یه یارو شدم کمکش کردم نخست وزیر بشه بعدم شاهو کنار بزنه بعد چون من نازا بودم اون رفت یه زن دیگه گرفت 

یه بار خواب دیدم سه تا از همکاری آقام با لباس باله صورتی دارن نمایش هماهنگ اجرا می‌کنن 

یه بار خواب دیدم نگهبان خوابگاهمون داعشیه تفنگشو گرفتم شلیک کردم تو پیشونیش قبل از فرار ساختمون ترکید آوار شد سرمون 

خیلی زیاده

یبار خواب  دید لب ساحل مادر بزرگ مادریم... یه گوشه تکو تنها نشسته مثلا آدمای افسرده...( قبل خوابم بهش فکر نکرده بودم)

بیدارشدم به مامانم گفتم بزنگ به ننه ببین چخبره... مامانم دیگه فرداش زنگید... مادر بزرگمم گفت دیروز داشتم سکته کیکردم قلب درد داشته بیهوش شده بردنش بیمارستان... مامانمم بهش زنگید خییلی شاد شد.

ولمون کن 

وای من وقتی خسته باشم مثلا وقتایی که امتحان دارم خیلی چرند خواب می‌بینیم. اگه خیلی خسته باشم شروع می ...

ولی ازحق نگذریم چ نخست وزیر بی چشم ورویی بوده😒😂

لوبیای کوچولوی مامان منتظرتم  ______^^ من از آـבما متنـ؋ـر نیستم،ـ؋ـقط اونایے رو בوست בارم کـہ ـבوستم בارن ️

یبار دیگه خواب دیدم تو کوچه بودم خواهر بدو بدو اومد سمت من نتونست خودشو کنترل کنه سرعتش زیاد بود با کله افتاد منم چنان قهقه زدم توخوابم   که بیدار شدم... تعبیرش نوشته بود قهقه از دست دادن ی نفره...   فرداش خبر رسید مادر بزرگ پدریم فوت شده

ولمون کن