2777
2789
عنوان

مرا ببخش که باید بگویم روزت مبارک

| مشاهده متن کامل بحث + 2208 بازدید | 41 پست
بله واقعا حقیقته ولی

من میگم

DO NOT LIKE

من دوست ندارم

من از این حقیقت ها متنفرم

غمگینم .....................................
*****ذهنم آشفته، خواب هایم پریشان، خنده هایم فتوشاپی ، درد و دل هایم با دیوار فیس بوک و وبلاگ ! میزان همدردی ها هم با نظر !!! و تکرار پشت تکرار... *******

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون و.........................
بـَعضـی از آدمـا عـیـن بـارون مـی مـونـنـد،
اولش کـه میان بهت طراوت میدن، شادی میدن ...
ولی آخرش ...
زندگیتو با گِل و شل یکی میکنن ...
مراقب آدمای بارون صفت باشید ...
تو نباید خاکی باشی که آخرش گِل بشی ... !!!
میشه بازم از این متن ها بذارید.
ولی آخرش ...
لذت بردیم
ولی آخرش ...
حتی اگر پدری هم در کار نباشد مردهایی به نام پدربزرگ و عمو هستند که باز اولویت دارند نسبت به تو برای حضانت من .... که در قاموس این مردمان ، تو همانند همان کنده درختی هستی که تمام بارش را یک شبه می ربایند و تو صبور و بی ادعا تا همیشه می مانی بی آنکه حتی توان آن را داشته باشی که نامت را بر روی نامم بگذاری...
واقعا این چه قانونیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان درگیر همه ی این ها هستم... حضانت.... ممنوع الخروجی... عدم پرداخت نفقه.... 2 هفته بچه دو ساله ام رو گروگان گرفته بودند.... دختر 10 ساله ام رو مادربزرگ و پدربزرگ کتک زدن از خونه انداختن بیرون.... و پدر میگه خوب کردن من اجازه دادم!!!!! من یک زنم... اول ازهمه یک مادرم و تا آخرین قطره خونم برای بچه هام می جنگم... مهم نیست چقدر دادگاه برم... چقدر کلانتری برم!!! من یک زنم.... قوی و استوار... می جنگم تا دخترهایم در آرامش باشنذ.... زنده باد همه ی زن های قوی... که وقتی کتک خوردند از حقشون دفاع کنند نه این که سرشون رو بندازن پایین دفعه بعد محکم تر بخورند!!!
آرزو دارم دلت از غصه ها خالی بشه سهم تو از زندگی ، یک عمر خوشحالی بشه.....