2777
2789
عنوان

کیا بچه دومشونو باردارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 40 پست
چطوریه سخت نیس با بچه ؟

نه دیگه پسر من الان مرد شده با من کاری نداره که سخت باشه😁

فقط گاهی وقتا ازش خجالت میکشم مثلا سوتین نمیشه مدام بزنم گاهی وقتا در میارم وقتی سوتی ندارم حس میکنم خیلی تو چشمه و پیش پسرم خجالت میکشم یا بعضی وقتام میاد میگه میخام آبجیمو بوس کنم یعنی شکممو بوس کنه نمیدونم چرا بدم میاد یا نمیذارم یا اینکه میگم سریع یه بوس کن برو اونور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از شما ۲ سال بزرگترم چند ساله دومی رو میخواستم خدا نداد

انشالله امسال سال شماس

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
نه دیگه پسر من الان مرد شده با من کاری نداره که سخت باشه😁 فقط گاهی وقتا ازش خجالت میکشم مثلا سوتین ...

اخییی عزیزم 😁😁

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزيزم دميترون بخور  من روزي سه تا ميخورم  هيچ ضرري هم نداره

منم دمیترون مبخوردم روزی یکی ولی یبوست وحشتناک گرفتم

منم میخوام پسرم دوسال ویه ماهشه میخوام اقدام کنم

چقد خوب خداکنه برامون سخت نباشه

چقد خوب خداکنه برامون سخت نباشه

من نمیدونم اصلا الان شروع کنم اقدام چقدر طول بکشه تا باردار بشم سراولی ۶ماه طول کشید

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.