2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حقیقتش هم هزینه شون خیلی بالاست هم از نمونه کارهاشون خوشم نیومد

رفتم تاپیکاتو دیدم درمورد شهیاد سامانی سوال کرده بودی 😑😑😑😑😑😑 خراب کار معروف 

من تقریبا تمام دکترای خرابکار تهران میشناسم که معروفند اگر خواستی کمکت کنم

رفتم تاپیکاتو دیدم درمورد شهیاد سامانی سوال کرده بودی 😑😑😑😑😑😑 خراب کار معروف من تقریبا تمام دکت ...

وای خواهش میکنم اگه دکتر خوب سراغ دارین معرفی کنید بخدا دیگه کلافه شدم از بس تحقیق کردم و به نتیجه نرسیدم

چه سبکی میخای ؟؟ تا کمک کنم درخواست بده اسم لیست خرابکارا بفرستم نری

نیمه فانتزی دوست دارم خیلی طبیعی نمی‌پسندم البته من پیش محبی هم رفتم ولی زیاد مورد پسندم نبود

هنوز دارم دنبال دکتر خوب میگردم😐🥺

ببین سبک طبیعی مثلا اردوان تاج دینی 

دکتر نادریان 

دکتر شاهین باستان نژاد این خییییلی طبیعیه انگار عمل نشدی

نیمه فانتزی و طبیعی علیرضا کامیابی مجتبی ملکی 

میعاد موسوی 

کلا نیمه فانتزی فانتزی یه دکتر هست دوتا مطب داره تهران پاسداران اسلامشهر که امشب اسلامشهر ارزونتره من نمونه عمل دیدم قشنگ کوچیک بود پیج نداره انقد سرش شلوغه. هزینش ۴۵ ایناس .ولی بری مطب اسلامشهر نمونه زیاد میبینی چون خیلی شلوغه 

نیمه فانتزی دوست دارم خیلی طبیعی نمی‌پسندم البته من پیش محبی هم رفتم ولی زیاد مورد پسندم نبود

هر دکتری مدنظرت بود حتمااااا مطب گردی کن چند بار برو نمونه ببین 

دکتر شهریار ایلخانی هم هست اونم اگر عمل اول هستی سبکش نیمه فانتزیه دوست داشتی مطب گردی کنید

ببین سبک طبیعی مثلا اردوان تاج دینی دکتر نادریان دکتر شاهین باستان نژاد این خییییلی طبیعیه انگار عمل ...

دکتر نوری چطوره؟

هزینه ش زیاد مهم نیست ولی من چونکه ساکن شیرازم برام مقدور نیست حضوری برم و تحقیق کنم نهایتا بتونم یک بار برم از طرفی چونکه خیلی حساسم با یک بار رفتن هیچ وقت تصمیم نهایی برای عمل نمی‌گیرم 

لطف کنید دکتری که پیج داشته باشه بهم معرفی کنید