2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هنوز شروع نکردم

تازه یکی از کتاب های درسیم رو هم ندارم. مجبورم از رو درسنامه کتاب تست بخونم و برم جلو که خیلیم اذیت میشم چون حروفشون ریزه ، یا برم صفحات کتاب رو بدم چاپ کنن

زودتر اقدام نکردم که کتاب رو تهیه کنم! کتاب اقتصاد 

آلام مجبورم از رو درسنامه کتاب تست بخونم و اذیت شم 

خیلی کلماتش ریزه😔😑😑

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!
سلام نه والا نخوندم هنوز  به اونایی که سال ادل کنکور هستن از ته دلم و خواهرانه میگم ی کاری کنی ...

فقط هزینه هاا و این که آدم سر تغییرات کتاب های درسی خیلی اذیت میشه 

لطفا اگه تو تاپیک من اومدین این موارد رو رعایت کنید!⚠️....خارج از موضوع تاپیک حرف نزنید مثلا اگه سوالی پرسیدم فقط جواب سوالم رو بدید و راهنمایی کنید ولاغیر!....... اگه بحث جدیه و دارای علامت 😭😔هستش خنده و شوخی ممنوع چون واقعا تو اون موقعیت حوصله شوخی کردن ندارم!..... تو تاپیک من سوال های سطحی نپرسید مثلا بگید شپش یا کک چجور حشره ایه ژلیش کردن ناخن چجوریه عوارض کاشت ناخن چی هست و...چون جواب همه اینا تو نت هستش و به راحتی با سرچ به دست میاد.اگه تو تاپیک کسی سوال سطحی بپرسه به جز اون کاربرایی که باهاشون دوستم جواب نمیدم متسفانه!

صفر صفر نیستم ولی خب باید بیشتر بخونم تا الانم کلی وقت تلف کردم😐

گاهی شما همونی باشید که از گوش دادن به بقیه خسته نمیشه،همونی که وقتی همه عصبانی هستن با آرامش لبخند میزنه،همونی که میگه دنیا که به آخر نرسیده رفیق درست میشه،همونی که تو اوج خستگیِ خودش دست کسی رو ول نمیکنه،همونی که بدی‌ها رو میبینه ولی خوبی‌ها رو یادآوری میکنه - سخته ولی قشنگه!☁️✨

شاید باورتون نشه من اصلا نمیدونستم برا چی اومدم دبیرستان 

😐😑

خداروشکر الان داری دوره میکنی؟یا هنوز تموم نشدن؟

ریاضی با عربی و تاریخ و جغرافی از اول پیش نرفتم کلا کنکوری نخوندم

بقیه درسا اوکیم فقط نیم سال دوم دوازدهم مونده بخونم با همین ۴ درس ک بالا گفتم

بقیم که در حالع دوره کردنم

ریاضی با عربی و تاریخ و جغرافی از اول پیش نرفتم کلا کنکوری نخوندم بقیه درسا اوکیم فقط نیم سال دوم د ...

منم ریاضی و تاریخ جغرافیا نخوندم بقیه رو بیشترشونو خوندم تقریبا مثل همیم 👍