2777
2789

سلام بچه ها چطوری شوهرم رو برای عمل بینی راضی کنم؟میگه همین طوری خوبه خانوادمم هیچ کس راضی نیست

بینیم گوشتی و بزرگه و اصلا دوستش ندارم 

مشکل پولش نیست،خودم هم نمیتونم برم تنها چون فاصله مون ۳ ،۴ ساعته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرو کشی

اگ یکاری خواستن

بگو اگ بزارید عمل کنم انجام میدم

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
چرا هیچ کس نمیادددد

شاید همسرت نمیخواد این پول رو بده ...بهانه میاره

پـــــیش از آنکه دستهای درخت به نــــور برسد...پاهایش تاریکی را تجــربه کرده.گاهی برای رسیــدن به نــــور باید از تاریــکی گُـــذشت...

من یه بار شوهرم مسخرم کرد دیگ افتاد ب سرم ،هی گفتم ،انقد میگفتم ینی جوری  رفتار میکردم ک انکار ۱۰۰ درصده عملم،میگفتم فلان وقت عمل میکنم یکمم گریه زاری کردم ک راضی شدن 

تو اولویت اول ،تو زندگی هیچکس جز خودت نیستی،دقت کن ،هیچ کس🙂
بنایی یا غریبی زاهدان

انشالله بتونی راضیش کنی

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر