2777
2789
عنوان

بیاین😶تو گل موندم😪

74 بازدید | 7 پست

امروز نرفتم مدرسه🙁فقط سر یه موضوع الکی کل بچه های کلاسمون تصمیم گرفته بودن نرن و من اصلا کاری با موضوع و قضیش ندارم چون بحث همه بود و اینکه موافقت کرده بودن گفتم تابع جمع باشم هرچند این کار از نظرم به کا اشتباه بود و من اصلا معترض نبودم نسبت به قضیه ای! قرار بود سه روز مدرسه نریم ولی خب دو نفر از کلاس زیر حرفشون زدن و رفتند🙂مدیر و معاون و دبیر گفتن اصلا از کلاس شما انتظار نداشتیم و فردا همه باید باشن و اینا......

حالا حرف من اینجاست .....

فردا و پس فردا رو هم حتما باید بریم مدرسه....

ولی من دیروز پیش مشاورم بودم برنامه سنگین برام چید چون قرار نبود برم مدرسه.

اما از شانس بدم دیروز پر*یود بودم حالم خیلی بد بود و نخوندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروزم نرفتم مدرسه و بازم نخوندم😑😐چرا؟چون دیروز نخوندم؟به مشاورم قول داده بودم حتما برنامه رو اجرا ...

اگه درس رو بخونى نفعش برا خودته،نخونى هم باز ضررش فقط برا توئه.پس مشاور و معلم و فلان حق ندارن براى درس نخوندنت تو رو بازخواستت كنن و استرس مضاعف بهت بدن.

اگه بقيه نميرن توام نرو. اون دو نفر اسكولِ خودشيرين هم برن لحاف تشكشون رو بندازن تو مدرسه ببينم قرا ...

هوف وقتی هم دبیرا اومدن تو شاد گفتن پرید وسط گفت تر و خشک رو باهم نسوزونید🙂درحالی که خودشونم قرار بود نیان بدون اینکه اجبار بشن یا زوری ازشون قول گرفته بشه

هوف وقتی هم دبیرا اومدن تو شاد گفتن پرید وسط گفت تر و خشک رو باهم نسوزونید🙂درحالی که خودشونم قرار ب ...

مهم نيست عزيزم.هميشه تو هر جمعى يكى دو نفر اسكولِ مغز تعطيل وجود داره.ناديده شون بگيرين كلا،حالشون سر جاش مياد