2777
2789
عنوان

جراحی بینی با دکتر علیرضا محبی

18079 بازدید | 15 پست

سلام دوستان میشه خواهش کنم کسانی که با دکتر علیرضا محبی عمل کردن نظر بدن خواهش میکنم صادقانه جواب بدین

کارشون چطوره؟راضی بودین از عمل با ایشون؟

اطراف من دوتا خواهر پیشش عمل کردن برای یکیشون خوب شده برای یکیشون نه من خودم دنبال دکتر خوب هستم حت ...

خوب نشده یعنی مشکل ظاهری دارن؟یا تنفس؟یا اینکه اون مدلی که مدنظرشون بوده نشده؟

شما الان کدوم دکتر مدنظرتونه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نشده یعنی مشکل ظاهری دارن؟یا تنفس؟یا اینکه اون مدلی که مدنظرشون بوده نشده؟ شما الان کدوم دکتر م ...

مشکل تنفسی نداره ولی اونی که میگم بد شده  ولی سوراخ بینیش از رو به رو خیلی معلومه

دکتر محبی جدیدا تو قبول کردن مریض هم سخت گیری میکنه  )هر کسی و قبول نمیکنه)

الان حسنانی و بشارتی زاده و بصام و مجیدی .......

ولی همشون کار هایی دارن که من نمی پسندم میترسم اون شکلی بشم و همینطور کار هایی دارن که خیلی دوست دارم

مشکل تنفسی نداره ولی اونی که میگم بد شده  سوراخ های مشکل تنفسی نداره ولی سوراخ بینیش از رو به ر ...

میدونم که بینی منو. قبول می‌کنه چون نه انحراف داره نه قوز داره نه گوشتیه ولی من بی نهایت آدم ریزبینی هستم و حساس فکرکردم کارشون دقیقا شبیه کارهای پیجشونه 

شما دکتر مجیدی رو میشناسین؟

حسنانی هم بینی رو خیلی بزرگ عمل می‌کنه من نمی‌پسندم بشارتی هم ناراضی زیاد داره

میدونم که بینی منو. قبول می‌کنه چون نه انحراف داره نه قوز داره نه گوشتیه ولی من بی نهایت آدم ر ...

پیج مجیدی رو دارم کاراش و اکثرا میپسندم  از پارسالم دوبار قیمت گرفتم ازش🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دیگه روم نمیشه برم قیمت بپرسم

ولی برای عمل بینی باید بری دکتری که سبکش و دویت داری پیدا کنی عمل کنی بعدش دیگه سخت نگیری هر چی بشه بهتر از اولش میشه دیگه.......

پیج اینستاشون و نگاه بندازید ببینید می پسندید.

بشارتی ام خیلی حرف پشتشه 

ولی از نزدیکانم سال ۹۰ پیش بشارتی عمل کرد(بینی گوشتی و  پهن) خوب شد.

من نیمه فانتزی دوست دارم

دکتر خوب پیدا کردید به منم اسمش و بگید

پیج مجیدی رو دارم کاراش و اکثرا میپسندم  از پارسالم دوبار قیمت گرفتم ازش🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دیگه روم ن ...

منم کار مجیدی رو دوست داشتم البته فقط از روی کارهای پیجشون ولی یه بلاگر هست پرستو اسمش بود دکتر داروخانه بود اون پیشش عمل کرد نظرم کامل در موردش عوض شد چون اصلا شبیه کارهای پیج دکتر قشنگ نشده بود

منم کار مجیدی رو دوست داشتم البته فقط از روی کارهای پیجشون ولی یه بلاگر هست پرستو اسمش بود دکتر دارو ...

کارای بدشون و که تو پیج نمیزارن متاسفانه

الان یادم اومد خواهرم هم رفت مطب محبی نمونه کار ها رو دید همشون مثل کارای پیج نیستند  نوبتم خیلی دیر میداد.

رفت مطب دکتر شفیعی که همسایه بود با دکتر محبی

پیش محمد رضا شفیعی عمل کرد اولش خیلی خوب بود الان افتادگی گرفته. البته هزینه اش نصف هزینه محبی بود

کارای بدشون و که تو پیج نمیزارن متاسفانه الان یادم اومد خواهرم هم رفت مطب محبی نمونه کار ها رو دید ...

من نظرم اول محبی بود دوم نادریان که در مورد محبی نظر منفی خیلی زیاد هست نظرم عوض شد در موردش

من نظرم اول محبی بود دوم نادریان که در مورد محبی نظر منفی خیلی زیاد هست نظرم عوض شد در موردش

نادریانم به پیجش سر زدم کار های اونم دوست دارم 

خوشم اومد از نادریانم

امیدوارم بینیت همون شکلی بشه که دوست داری❤️❤️❤️❤️

نادریانم به پیجش سر زدم کار های اونم دوست دارم  خوشم اومد از نادریانم امیدوارم بینیت همون شکل ...

ممنون عزیزم همچنین شما اگه عمل کردین یا باهاشون مشاوره رفتیم لطفا به منم نتیجه رو بگین چون من شیرازم

ممنون عزیزم همچنین شما اگه عمل کردین یا باهاشون مشاوره رفتیم لطفا به منم نتیجه رو بگین چون من شیرازم

سلام عزیزم شما از دکتر محبی نوبت مشاوره گرفتین ؟

منم شهرستانم نمیدونم چطور نوبت بگیرم 

شما می دونی ؟

سلام عزیزم شما از دکتر محبی نوبت مشاوره گرفتین ؟ منم شهرستانم نمیدونم چطور نوبت بگیرم  شما می ...

سلام عزیزم از طریق سایت باید نوبت بگیرید البته منم هنوز وقت مشاوره نگرفتم ولی درخواست دادم