2777
2789
عنوان

کدوم‌مرکزبرای تخمک اهدایی خوبه؟

909 بازدید | 37 پست

اگرتجربه ای دارید بگید لطفا،اگرباردارشدی یادنیاامده تجربتونوبگید،نمیدونم چراجمله رشدش متوقف شدهمش میادتوذهنم برای تخمک اهدایی

توروخدا اگرتجربه دارید بگید

درموردمراحل وهزینه هاوحستون

خدایابه امیدخودت🌺

هرچی بیاد تو ذهنت، میتونه رقم بخوره

پس به مثبت ترین حالت های ممکن فکر کن

اتفاقا تخمکهای اهدایی درصد زیادی، خیلی خوب رشد میکنن و بدنیا میان

همونطور که برعکسش هست

مثبت باش ان شاءالله نظرات خوبی هم میان میگن و شماهم دلت شاد میشه❤️💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچی بیاد تو ذهنت، میتونه رقم بخوره پس به مثبت ترین حالت های ممکن فکر کن اتفاقا تخمکهای اهدایی درص ...

خداکنه

ازفکروخیال کلافه شدم موهام داره سفیدمیشه😔😔

خدایابه امیدخودت🌺
خداکنه ازفکروخیال کلافه شدم موهام داره سفیدمیشه😔😔

گلم تا وقتی فکرت پر از خیال باشه و نگران باشی، جا برای اتفاقای خوب باز نمیشه اا

یکم روح و ذهنتو آزاد کن

دکتر به منم گفت تخمک اهدایی، چندین سقط داشتم، چندتا جراحی و و و

الان مدتیه زدم به بیخیالی و فقط دارم رو آرامشم کارمیکنم

مطمینم خودم که آروم باشم بموقعش اینم درست میشه

ذهنیتت رومثبت کن انشالله درست میشه .والا من خودم تحت نظر رویان بودم البته من تخمک اهدایی نگرفتم چون خودم مشکل نداشتم همسرم مشکل داشت که با اولین ای یوای باردارشدم البته بعد۸سال ناباروری .ولی دیدم خانوم هایی میان اونجا بااین مشکل واینکه درصد موفقیت تواین مرکز خیلی بالاست نه اینکه خودم اونجاباردارشدم بگما اما هربار میرم اونجا کلی خانوم باردارمیان که اونجا نتیجه گرفتن

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
گلم تا وقتی فکرت پر از خیال باشه و نگران باشی، جا برای اتفاقای خوب باز نمیشه اا یکم روح و ذهنتو آزا ...

بچه نداری گلم؟

مشکل من اینه سنم میره بالا۳۹سالمه همسرم میگه اگه تصمیمت قطعی زودانجام بدیم اگرنه کلابیخیال بشیم .البته اولش گاردداشت وقبول نمیکردمن راضیش کردم

خدایابه امیدخودت🌺
سایت پر بچه است...مجرد نهایتا تازه ازدواج کرده بخاطر همین اینجور تاپیکا بی جواب میمونه

وقتی تایپیک های مثل مشکل خودم سرچ می کنم خیلی مواردقبلی میادبالا

خدایابه امیدخودت🌺
ذهنیتت رومثبت کن انشالله درست میشه .والا من خودم تحت نظر رویان بودم البته من تخمک اهدایی نگرفتم چون ...

پس رویان هم تخمک اهدایی داره؟اونجایگم شلوغه منم استرس آشناهارودارم

الانم که نازاییازیادشده😥

خدایابه امیدخودت🌺
ذهنیتت رومثبت کن انشالله درست میشه .والا من خودم تحت نظر رویان بودم البته من تخمک اهدایی نگرفتم چون ...

خداروشکرباردارشدی تبریک میگم خدابرات نگهش داره⚘⚘⚘⚘

خدایابه امیدخودت🌺
بچه نداری گلم؟ مشکل من اینه سنم میره بالا۳۹سالمه همسرم میگه اگه تصمیمت قطعی زودانجام بدیم اگرنه کلا ...

نه عزیزم بچه ندارم

فدای سرت که سنت میره بالا،شما ۴۰ سالتم بشه ولی با آرامش باشی بهتره

خواهر منم ۴۰ سالش تموم شده بعد بهار میخواد بره دنبالش میگه یکم آروم شم 

عزیزم استرس و نگرانی خودش مهمترین عامل تخمکهای بی کیفیت،ناباروری،سقط و غیره ست

خودت بهتر میدونی

ولی واقعا اگه لازمه به خودت زمان بدی بده

فکرشو بکن اینهمه هزینه رو میخوای بجون بخری، حداقل با آرامشت درصد موفیقتو ببر بالا

نه عزیزم بچه ندارم فدای سرت که سنت میره بالا،شما ۴۰ سالتم بشه ولی با آرامش باشی بهتره خواهر منم ۴۰ ...

درسته

کاملا قبول دارم صحبتتونو

من یه دختردارم

مادرشوهرم خیلی رومخه چراخواهرت ۳تابچه اورده تونمیاری

همسرمم عاشق بچه است

خودم دودلم ازاینطرف همسرموراضی کردم ازاونطردودل شدم که آینده دوتابچه هام .....نمیدونم گنگه برام

خدایابه امیدخودت🌺
پس رویان هم تخمک اهدایی داره؟اونجایگم شلوغه منم استرس آشناهارودارم الانم که نازاییازیادشده😥

بله فکر میکنم داشته باشن زنگ بزنین بپرسین خیلی خوب ودقیق جواب میدن بهتون.بله فقط یکم شلوغه ولی دیگه چاره چیه ممکنه که ادم اشناهم ببینه من خودم زمانی رفتم برا ای یوای همسرم گفت یکی ازهمکارامو دیدم اما زود رد شدم که نبینه منو 

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من