2777
2789
عنوان

ببینین نامزدم چجوری مسخرم میکنه

296 بازدید | 23 پست

اعتماد ب نفسم رو کلا از بین میبره تاحالا رقص منو ندیده ب خاطر همین رفتاراش دلم نمیخواس جلوش برقصم تااینکه فیلم رقصم رو دید باز شروع ب مسخره کرد اما از نظر بقیه رقصم فوق العادس درحدی ک همه فکر میکنن کلاس رفتم بااین رفتار نامزدم دلم نمیخواد برا عروسیمون برقصم هروقت یادش میوفتم اعصابم بهم میریزه گریه م میگیره چیکار کنم😓😓😓😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی خب بهش بگو

حسوده لابد

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       
رو نده عزیزم میبینه بهش علاقه داری میخواد سرکوبش کنه . تو توجه نکن . و وقتی همچین حرفایی از دوباره ز ...

بارها بهش گفتم عذرخواهی میکنه باز سرموضوع بعدی همینه

راستش یه سری از اقایون کلا نمکدون تشریف دارن مثل داداش خودم😐واقعا کاری نمیشه کرد وقتی تو خودت کاری که انجام میدی رو دوست داری و خیلیای دیگه هم تاییدش میکنن شما سعی کن حرف ایشونو نادیده بگیری و مثل خودش بزنی به در شوخی و مسخره بازی😉یبار اینکارو کن ببین چجوری میشه...چون معمولا ببینن طرف ناراحت بشه بدتر مسخره بازی درمیارن

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 
واقعا ميخواى با همين ازدواج كنى كه حالا نگران رقص عروسيت هستى؟ دكمه شو بزن بگو خوش اومدى اسكول

تنها مشکلش اینه عقد کردیم اردیبهشت عروسیمونه نمیتونم واسه این مورد ازش بگذرم دوست دارم این اخلاقشو بزاره کنار

اخی خب بهش بگو حسوده لابد

برای موضوع های دیگه بهش گفتم از این عکس العملاش خوشم نمیاد اما برا رقصم چیزی نگفتم ک اعتماد ب نفسم نیاد پایین ولی میبینم نه روم تاثیر گذاشته دلم نمیخواد دیگ جلوش هیچ حرکتی بزنم حتی ی دست زدن ساده 😭😭😭

تنها مشکلش اینه عقد کردیم اردیبهشت عروسیمونه نمیتونم واسه این مورد ازش بگذرم دوست دارم این اخلاقشو ب ...

عزيزم برات احترامى قائل نيست.مهمترين چيز هم تو زندگى مشترك احترام و درك متقابله.

دقيقا از چىِ همچين آدمى نميتونى بگذرى؟