اعتماد ب نفسم رو کلا از بین میبره تاحالا رقص منو ندیده ب خاطر همین رفتاراش دلم نمیخواس جلوش برقصم تااینکه فیلم رقصم رو دید باز شروع ب مسخره کرد اما از نظر بقیه رقصم فوق العادس درحدی ک همه فکر میکنن کلاس رفتم بااین رفتار نامزدم دلم نمیخواد برا عروسیمون برقصم هروقت یادش میوفتم اعصابم بهم میریزه گریه م میگیره چیکار کنم😓😓😓😔
رو نده عزیزم میبینه بهش علاقه داری میخواد سرکوبش کنه . تو توجه نکن . و وقتی همچین حرفایی از دوباره زد سکوت کن و خودتو با چیزی یا کتری سرگرم کن و محلش نزار تا بفهمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راستش یه سری از اقایون کلا نمکدون تشریف دارن مثل داداش خودم😐واقعا کاری نمیشه کرد وقتی تو خودت کاری که انجام میدی رو دوست داری و خیلیای دیگه هم تاییدش میکنن شما سعی کن حرف ایشونو نادیده بگیری و مثل خودش بزنی به در شوخی و مسخره بازی😉یبار اینکارو کن ببین چجوری میشه...چون معمولا ببینن طرف ناراحت بشه بدتر مسخره بازی درمیارن
رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش میخوام
برای موضوع های دیگه بهش گفتم از این عکس العملاش خوشم نمیاد اما برا رقصم چیزی نگفتم ک اعتماد ب نفسم نیاد پایین ولی میبینم نه روم تاثیر گذاشته دلم نمیخواد دیگ جلوش هیچ حرکتی بزنم حتی ی دست زدن ساده 😭😭😭