2777
2789

سلام میخوام دانلود کنم بهترین فیلمی که دیدید رو خارجی و ایرانیش هم فرق نمیکنه بنویسید.

برام ژانرش هم بنویسید که ترسناکه،عاشقانه ،غمگین و….

مرسی❣️

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍

لایک پلیز/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلب های ارغوانی

عاشقانه س

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
کفر ناحوم رو ببین زار بزن میان ستاره ای هم خوبه  فهرست شیندلر گرین بوک دیگه یادم نیسس

خخخخ ینی انقد غمگینه ک زار بزنم؟

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍

بدترینش میگم که نبینید گربه سیاه جدید دیدم خیلی چرته

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

میان ستاره ای علمی تخیلی

پرمنتیوس 1و2 علمی تخیلی

شنل قرمزی تاریخی درام

قفس پرنده. هیجانی کمی ترسناک

انتایم عاشقانه باحال

ساکت باش هیجانی

شمارش معکوس ترسناک 

من پیش از تو عاشقانه

بیشتر سریال دیدم بزار یادم اومدن باز میگم 

فقط خدا