2777
2789
عنوان

با رسوب و جرم چای ساز چه کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2769 بازدید | 25 پست
آخه بعداز هربار جوش اومدن سفیده میشه دورش

نمیدونم شما کدوم شهرید ما کرجیم اینجوری نمیشه یا خیلی کم و اون یکمم لازمه تا چای شفاف بشه

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چای دم میکنم کدر میشه اصن یه وضعیه  شوهرم مبگه سماور بگیریم که اونم کرونه 🥲

عزیزم اگر برات مقدور نیس که دستگاه تصفیه اب بگیری یه بشکه 20 لیتری بگیر تو تمام شهر مراکز تصفیه اب هست،هر بشکه نهایت 7 هزارتومن بشه واسه نوشیدن و پخت و پز از اون اب استفاده کن 

دارم اتفاقا تو یخچال مصرف نکردم برم بریزم 

اره 

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
خیلی گرونه شوهرم رفت دنبالش گفت مخزن کوچیک جنس چینی از ۴ تومن شروع میشه

اصلا تصفیه خانگی برای سلامتی خوب نیس چون تمام املاح آبو میگیره 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

نمیدونم شما کدوم شهرید ما کرجیم اینجوری نمیشه یا خیلی کم و اون یکمم لازمه تا چای شفاف بشه

تهرانم من هربار چای درست مبکنم شوهرم نمبخوره مبگه شفاف نیست

نیلا دختر ناز من
اصلا تصفیه خانگی برای سلامتی خوب نیس چون تمام املاح آبو میگیره 

والا مادرشوهرم ابنا دارن آب تلخته انگار اما مبگن تویه پارچ به لبوان آب لوله میریزن

نیلا دختر ناز من
تهرانم من هربار چای درست مبکنم شوهرم نمبخوره مبگه شفاف نیست

بعد از اینکه جوشید بزار ۵دقیقه ته نشین بشه بعد دم کن