2777
2789
عنوان

کاش بچه دار نشده بودم😔😔

2148 بازدید | 87 پست

چون اینجا کسی نمیشناسه منو راحت حرف میزنم لطف نگین ناشکری نکن و.....

خیلی خستم از بچه داری؛نمیتونم یه فیلم با ارامش ببینم یا با همسرم صحبت کنم! بچم ۳سالشه بشدت شیطون و تو هرکاری دخالت میکنه حتی ظرف شستن و اشپزی!بیرون میبرمش همش گریه نمیخاد برگرده خونه! همش لجبازی همش نق زدن!😔😔همش با خودم میگم چرا بچه اوردم چرا ارامش خودم بهم زدم!!اصلا زن حامله میبینم دلم کباب میشه حس میکنم اونم داره بدبخت میشه!!

دائم در حال مقایسه کردن خودم با قبل بچه دار شدنم هیچکس ندارم بچم یه ساعت بزارم پیشش برم قدم بزنم تنهایی!!شوهرمم تا شب سرکاره 😔😔 بیچاره بچم !!کاش خدا به من بی لیاقت نداده بودش

بیماری روحی چیزی نداری؟افسردگی

اخه نرمال نیست حسوحالت

عجیبه برام بچه سه سالِ طبیعی رفتار میکنه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری میدونم چی میکشی بچه داری واقعا سخته این یکیو آوردی ولی دیگه خواستی بچه دار بشی حال و روز الانتو یادت بیاد

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بچه اسمش روشه ديگه يعني قبلا بچه نديده بودين!؟

اينكه سالم و سر حال و شيطونه خداتو شكر كن بجاي مقايسه و حرفاي بيهوده و منفي زندگي كن

من خودم از سركار ميام خونه پسرم ميره ميشينه توو كمد و كابينت و كشو هرچي هست ميريزه بيرون ولي وقتي ميبينم پرانرژيه كيف ميكنم 

يكم مثبت فكر كن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عزيزم دركت ميكنم آروم باش

يكم زمان رو مديريت كن به يه بخشي از كارات ميرسي مثلا شبا زودتر بخوابونش و فيلم ببين به كاراش شخصيت برس

يه وقتاييم بچه رو بده شوهرت نيم ساعتم شده برو بيرون ي دور بزن برگرد

باور كن همه بچه ها همينن

تو مادر خوبي هستي فقط خستته اي همين

خوذتو سرزنش نكن

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦

خدایا ب کی میدی 

ب کی نمیدی تقصیر خودت نیس تقصیر اون عدالتیه ک خدا داره من ی سالو خورده ایه تو حسرتشم اونوقت تو ناشکری میکنی 

فکرشو بکن وقتی میخنده وقتی بغلش میکنی وقتی بوست میکنه چجوری ذلت ضعف نمیره براش

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

راست میگی عزیزم منم پسرم همینطوری بدقلق بود و واقعا دلم برای روزهای گذشته دلم تنگ میشد و دلم هوای قبلن ها رو می‌کرد  ولی خب میگذره 

کدوم مادریه که یه زمانهایی کم نیاورده باشه مادرم آدمه دیگه ربات که نیست

میشه لطفا برای سلامتی پسرم یه حمد مهمونم کنی 🙏