2777
2789
عنوان

من چیکارشون کردم اخه

226 بازدید | 16 پست

سلام 

من ۵ساله عروس ی خانواده شدم که فقط من توشون هم شهری نیستم  بخاطر اینه جاریام  باهام صمیمی نیستن من یه عادت دارم یکی بهم ی خوبی میکنه یادم میمونه و باید عوضشو در بیارم 

اما متاسفانه هرکار میکنم جاریام فکر میکنن من از روی خودشیرینی و خودمو زدم به سادگی انجام میدم ولی بخدا اینجور نیست نه با کسی کار دارم نه حسودیه کسیو میکنم 

مثلا اگه مادرشوهرم ی ظرف غذا بده من اونو پر میکنم و میفرستم

یامن یه لباس میخرم هفته بعد میبینم جاریام رفتن خریدن مدل به مدل یا یه دستگاه میخرم میبینم داره دنبالش میگرده بخره 

اما من اصلا با اونا کار ندارم

دیروز برادرشوهرم باهام شوخی کرد من باور کردم مادرشوهرم گفت اون دختر ساده ایه دیگه باهاش اینجور شوخی نکن باور میکنه بعد جاریم بعد شام به اون جاریم میگفت که من بشنوم الان دیگه ادم ساده وجود نداره همه خودشونو زدن به سادگی

یایکم خانواده شوهرم باهام خوب هستن اینا بمن قیافه میگیرن

مان اصلانه پشتشون حرف میزنم نه غیبتشونو میکنم نه کاریشوندارم نمیدونم چیکارشون کردم اخه

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

به ی ورتم نباشن اصلا چرا بهشون فک میکنی توم محل نزار خودتو بهشون نزدیک نکن بگو بخند نکن 

پنج ساله خواننده خواموشم جدیدا تو سایت عضو شدم کاربری قبلیم آنجلینا ۷۸ . میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات مهمونم کنی ❤دلم یه زندگی بدون دغدغه میخواد خدایا شکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ذات خوبت رو حفظ کن میگن جاری وقتی دوست نباشه صد در صد دشمنه 

پس کاری به کارشون نداشته باش تا آرامش داشته باشی 

همین که همسرت و خانواده همسرت باهات خوبن یعنی تمام دنیا مال تو هست و کاری که اونها میکنن فقط حسادته که است حسادت بیشتر از شما، خودشون رو اذیت میکنه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اهمیت نداره حالاکه باهات درافتادن چشم دیدنتو ندارن بزار همون بسوزن جاری کلا کصافت میشه چ بی ریا بهش ...

من دستپختم بین جاریام از همشون بهتره اونسری مریض بود رفتم دیدم داره یواش یواش کار میکنه شامشو گزاشتم سالادشو گزاشتم گفتم گناهه بعد بمن گفت به مامان نگی تو شام و اینارو گزاشتی من ی عادتی دارم فضول نیستم گفتم خیالت راحت و نگفتم حداقل نزاشت یماه از خوبیمبگذره

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
جاری من ب هرکی شام بده منتظرمیمونه تابره اون شامو خونه طرف بخوره تا دفعه بعد بازدعوتش کنه درغیراین ص ...

خیلی مقید به قانون (هر رفتی یه اومدی داره ) هست

یه شام بهش بده بندا خدا رو

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
به ی ورتم نباشن اصلا چرا بهشون فک میکنی توم محل نزار خودتو بهشون نزدیک نکن بگو بخند نکن 

اخه من دوست داشتم با جاریام رفیق باشم نه اینجوری

من دستپختم بین جاریام از همشون بهتره اونسری مریض بود رفتم دیدم داره یواش یواش کار میکنه شامشو گزاشتم ...

پس علاوه بر حسادت نمک نشناس هم هستن

فاصله تو حفظ کن که دوز از جون ازت سو استفاده نکنن 

اهمیت نداره حالاکه باهات درافتادن چشم دیدنتو ندارن بزار همون بسوزن جاری کلا کصافت میشه چ بی ریا بهش ...

اخه این جاریم ک به من تیکه انداخت  گفت الان همه خودشونو میزنت به سادگی دوست دارم بعدا ی جواب دندان شکن بدم ولی نمیدونم چی

پس علاوه بر حسادت نمک نشناس هم هستن فاصله تو حفظ کن که دوز از جون ازت سو استفاده نکنن 

کلا دسته من هیچ وقت نمک نداره