2777
2789
عنوان

شما جای من بودین که یک خانم با شوهرتون این رفتا ر میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1163 بازدید | 96 پست
مطمئن باشید چیز خاصی نبوده  تو این‌محیط انقدر دکترهای پولدار و جوان و خوشتیپ رفت و امد دارن که ...

نه صندوقدار نیست مدیریت داخلی به عهده داره ومسول خرید همین لوازمهای دندانپزشکی هست

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
مطمئن باشید چیز خاصی نبوده  تو این‌محیط انقدر دکترهای پولدار و جوان و خوشتیپ رفت و امد دارن که ...

اتفاقا شوهرمم میگفت قبلا که این دستیارا همچین دور این دندانپزشکای مرد میچرخن مثل پروانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واقعا درست می‌گین. من خودم کادر درمان نیستم. ولی بخاطر بیماریم هر چند وقت یه بار بستری میشم و ...

دقیقا خیلی قشنگ و هوشمندانه گفتید 

برعکسش هم در مورد خانمها هست . من بی حجاب و مجردم ولی آقایون کلینیک هیچوقت در مورد شوهر و ازدواج با من شوخی هم نکردن ولی همکارم خانم محجبه ای هست روز زن با گریه اومد تو اتاق من و با حالت عصبی برام تعریف کرد دوتا از دکترهای مسن و یک پرسنل مرد به بهانه تبریک کلی حرف دختر و زن و در لفافه وجود پرده بکارت باهاش حرف زدن و اون ناراحت شده . من حمایتش کردم ولی حرفم هم این بود خودش نباید صمیمی میشد و مثلا فلان روز به فلان جوک دوپهلو نمیخندید و رو نمیداد

از قرار معلوم شوهرم خیلی رو داده بهشون

فک نکنم، شاید شوهر شما مرد آرومیه، و واقعا قصد هیچی نداره، فقط مثلا اون خانم یه رفتارش اینطوریه، نمی‌شه قطعی گفت که شوهرتون بده، به نظرم خودتونو آروم کنید، من که حس می‌کنم چیزی نیس واقعا...

فک نکنم، شاید شوهر شما مرد آرومیه، و واقعا قصد هیچی نداره، فقط مثلا اون خانم یه رفتارش اینطوریه، نمی ...

باور کن میلرزم باخودم گفتم شب که بیاد بهش میگم میخوام جدا شدم ازت😭حتی گفتم از بچمم میگذرم هزارو یک فکر اومد تو سرم

دقیقا خیلی قشنگ و هوشمندانه گفتید  برعکسش هم در مورد خانمها هست . من بی حجاب و مجردم ولی آقایو ...

منم دقیقا همینطورم👌🏻

لباس، آرایش، مدل مو، مد روز

ولی از اون طرف کاملا چارچوب دارم.

تو محیط های دانشگاهی، دانشجوها که هیچی، اساتید هم وقتی با من حرف می‌زدن مراقب گفتار و رفتارشون بودن. نه اینکه اخمو و بداخلاق باشم🤭 ولی راه رفتار و گفتار ناجور رو به روشون بسته بودم.

باور کن میلرزم باخودم گفتم شب که بیاد بهش میگم میخوام جدا شدم ازت😭حتی گفتم از بچمم میگذرم هزارو یک ...

نه خدایی نکن این کارو، آخه همینجوری با یه رفتار، آدم زندگی ۱۷ سالشو به هم نمی‌زنه.

تاپیکتو الان  الان خوندم خاستم بگم به وقت سر ابن چیزای چرت از شوهرت دلسرد نشو  منم شاغلم ...

جدی میگی اخه خیلی راحت بودن اصلا بقدری از شوهرم بدم اومده حتی میخوام رختخوابمو ازش جدا کنم انگار غم عالم تو دلمه 😭

جدی میگی اخه خیلی راحت بودن اصلا بقدری از شوهرم بدم اومده حتی میخوام رختخوابمو ازش جدا کنم انگار غم ...

نه نه اصلا همچین کاری نکن 

ببین منم شاغلم 

یسری تو محیط کار عادیه ولی دلیل نمیشه چیزی بینشون باشه 

حالااون دختره بیشعور از قصد همچین کاری کرده مثلا تو رو حرص بده چون بهت ممکنه حسودی کنه ولی کلا به دل نگیر 

اصلا برات مهم نباشه بیخیال بابا  

نقطه ضعف دست کسی نده  

من کلی همکار اقا داشتم گاهی من براشون چای میریختم گاهی اونا برا من چون ادم تو موقعیتش قرار میگیره پیش میاد این کارا ولی همینکه ساعت کاری تموم‌میشه اون همکارام از ذهنت پاک میشن تا فردا ...

یا مثلا شده همکار اقا اومده بهم گفته که برا خانومم کادو بخر چون من اهل مد این چیزا نیستم خانومم میگه رفتی لباس و وسیله دمده برام خریدی ...

یا مثلا تا یه جایی رسوندن اینا زیاد مهم نیس 

مهم اینه که پارو از حد فراتر نذارن 

کلا اگه مورد دیگه ای از همسرت ندیدی بیهیال شو