2777
2789
عنوان

گربه اومده تو خونمون نمیره چیکار کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 25 پست
واسه همون میاد دیگه جاش گرمه خوشش میاد😅

اره هرسال زمستون همین مسخره رو بازی رو دارم 

قبلیا جیغ نمیزدن

این جیغ میزنه ی بارم رو فرشا پیف کرده بود😭😭😭😭😭😭

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میترسم فقط در حد اینکه درو باز کنم بگم پیییش🤣

ببین در رو باز کن چندتا سنگ بزار کنار وقتی اومدن پرت کن چند بار همین کارو کن میرن پشتشونم نگاه نمیکنن 

من از بیرون انقدر سنگ رودخونه اوردم که بازم بیان میزنمشون 

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
ببین در رو باز کن چندتا سنگ بزار کنار وقتی اومدن پرت کن چند بار همین کارو کن میرن پشتشونم نگاه نمیکن ...

اره باید همین کارو کنم

ممنون عزیزم

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊
اره باید همین کارو کنم ممنون عزیزم

خواهش میکنم من حیاط رو تور مرغی زدم خواستی توام بگیر بزن سر راهش دیگه نمیتونه بیاد

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
وای همسرتم؟  منکه خیلی میترسم همسرم پرونده اونم سنگ میزد بهشون دلش نمی اومد میدید چقدر میترسم ...

چقد بد جنسی جای اینکه گربه رو بزنید رو روان خودتون کار کنین  منم از گربه میترسیدم گربه سیاه مخصوصا مو تنم سیخ میشد کار کردم ترسم ریخت الان بغل میکنم چیزی باشه که زورت نرسه بزنیش چی مثل یه آدم چندش

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
ببین در رو باز کن چندتا سنگ بزار کنار وقتی اومدن پرت کن چند بار همین کارو کن میرن پشتشونم نگاه نمیکن ...

نو چ نوچ چقد بد جنسین چجوری دلت میاد اگه حین فرار بخوره به جایی چی به ماشین چی خوی برخورده خسیس نباشی غذای توپ بدین جیغ جیغ نکنم سرما 

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
چقد بد جنسی جای اینکه گربه رو بزنید رو روان خودتون کار کنین  منم از گربه میترسیدم گربه سیاه مخص ...

گربه ادم نیست که بگی ساکت باش 

حیوانه 

من انقدر درد کشیدم وقت ندارم صرف گربه کنم یکم با ادب تر حرف بزن

نو چ نوچ چقد بد جنسیت چجوری دلت میاد اگه حین فرار بخوره به جایی چی به ماشین چی خوی برخورده خسیس نباش ...

ادم دست دل باز شما 

یکم با ادب باش 

همه که حیون دوست نیستن بهتره شما دخالت نکنی

ادم دست دل باز شما  یکم با ادب باش  همه که حیون دوست نیستن بهتره شما دخالت نکنی

سایت عمومیه اولا بعدم ربطی به حیوون دوست بودن ندارد میگم اگه آدم بخواد مشکلشو برطرف کنه بهتر رو روان خودش کار کنه آستانه تحملش بره بالا اگر همسایمون نصف شب پاشه سر صدا کنه با دوتا سنگ میزنیش نه چون دعوا میشه ولی زورتون به این زبون بسته ها میرسه

عزیزم صدای گربه مخصوصا جیغیش می‌دونم خیلی بده و آزار دهنده ست ..شما قبل خواب واسش یک‌گوشه از حیاط یا دم در حیاط براش غذا بزار ..سیر که بشه دیگه نمیاد پشت در خونتون ..چند شب این کارو بکن ..انشالله که جواب بده ...