2777
2789
عنوان

عروس هلندیم ی جوری شده کمکک🥺

152 بازدید | 11 پست

سلامممم بچه ها من ۵ روزه ی عروس هلندی خریدم ۶ ماهشه از همون روز اول از قفس اومد بیرون و اصلا اینجوری نبود ک با محیط ناسازگاری کنه و روز دوم اومد پایین و از همون روز اول رو دستمون هم میمد الان دیگ میزاره نازش هم بکنم اینارو گفتم ک الا نگید هنوز سازگار نشده ک پف کرده 

دیشب پر گرفت رفت رو قاب نشست تو این چند روزم میرفت ولی خب دستمو میگرفتم جلوش میمد رو دستم دیشب ک رفت دیگ هرچی دستم و میگرفتم ک بیاد ی صدای هیس هیس میداد و نوکشو می‌آورد جلو سایش هم تو دیوار افتاده بود هی نگاش میکرد منم دلم نمیخواست از روی کمر بگیرمش میخواستم خودش بیاد و ی جایی ک خسته میشد میومد رو دستم ولی تا میاوردم پایین  باز پر میزد میرفت همونجا!!!

تااینکه قاب و آوردم پایین و قفس و گرفتم جلوش و باز خواست پر بزنه ک مامانم از کمر گرفتش و گذاشتش قفس چون خیلی زرنگه میخواست سریع بیاد بیرون سریع در رو روش بستیم 

هی بالا پایین رفت از قفس و تکون خورد و دیگ لامپ و خاموش کردیم 

صبح خیلی بیحال بود قبلا دستمو می‌بردم نوکشو میورد جلو ولی الا هیچ عکس العملی نداره ی مقدار هم پف کرده نمیدونم الا بنظرتون مریض شده یا بخاطر اتفاقات دیشب قهره باهامون آخه میگن خیلی حساسن توروخدا بگید خیلی ترسیدم چیزیش نشه😭عکسشو میزارم ببینید چجوریه حالش 

عروس هلندی من هم عاشق سایه خودشه باهاش حرف میزنه 

وقتی دوس داره اونجا باشه اذیتش نکنید الانم احتمالا باهاتون قهره تو دستت خوراکی موردعلاقشو بریز بهش بده و باهاش حرف بزن تا آروم شه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عروس هلندی من هم عاشق سایه خودشه باهاش حرف میزنه  وقتی دوس داره اونجا باشه اذیتش نکنید الانم ا ...

نمیدونم چی دوست داره ولی فکنم ذرت خیلی دوست داشته باشه ذرت و همینجوری بزارم جلوش یا خوردش کنم ، آخه خیلی ارتفاع بالا بود ماهم میخاستیم بخابیم ساعت ۳ شب بود دیگ نمیدونستم چیکار کنم

ببین باهات احتمالا قهر کرده ،بهش میوه بده و بعضی وقتا قفسو باز کن بزار تو اتاق پر بزنه ، دوباره میزا ...

این چند روز همش بیرون بوده ی بارم داخلش نکردم ب جز شبها ک میخواستم بخابم ، همیشه بیرونه و میاد رو زمین میره زیر پتوم و بازی میکنه منم کاریش ندارم بخدا فقط ی دیشب اذیتم کرد هی میاوردمش آروم پایین، باز پر میزد میرفت رو قاب دیگ خسته شده بودم شاید نزدیک ۱۰ بار رفتم آوردم یاز رفت  🥺

منم دارم خیلی زود قهرمیکنن گردو بهش بده یکم سرش مالش بده صداش بزن    بزار ش رو شونت درست م ...

گردو هم میخورن؟ چجوری بدم خورد کنم یا خودش میخوره یا مثلا پوستش هم بزارم بازی کنه؟ من تاحالا نداشتم کوکاتیل نمیدونم چجورین طوطی داشتم ولی اینقد قهرو نبودن😁 بخاطر همین ترسیدم