سلامممم بچه ها من ۵ روزه ی عروس هلندی خریدم ۶ ماهشه از همون روز اول از قفس اومد بیرون و اصلا اینجوری نبود ک با محیط ناسازگاری کنه و روز دوم اومد پایین و از همون روز اول رو دستمون هم میمد الان دیگ میزاره نازش هم بکنم اینارو گفتم ک الا نگید هنوز سازگار نشده ک پف کرده
دیشب پر گرفت رفت رو قاب نشست تو این چند روزم میرفت ولی خب دستمو میگرفتم جلوش میمد رو دستم دیشب ک رفت دیگ هرچی دستم و میگرفتم ک بیاد ی صدای هیس هیس میداد و نوکشو میآورد جلو سایش هم تو دیوار افتاده بود هی نگاش میکرد منم دلم نمیخواست از روی کمر بگیرمش میخواستم خودش بیاد و ی جایی ک خسته میشد میومد رو دستم ولی تا میاوردم پایین باز پر میزد میرفت همونجا!!!
تااینکه قاب و آوردم پایین و قفس و گرفتم جلوش و باز خواست پر بزنه ک مامانم از کمر گرفتش و گذاشتش قفس چون خیلی زرنگه میخواست سریع بیاد بیرون سریع در رو روش بستیم
هی بالا پایین رفت از قفس و تکون خورد و دیگ لامپ و خاموش کردیم
صبح خیلی بیحال بود قبلا دستمو میبردم نوکشو میورد جلو ولی الا هیچ عکس العملی نداره ی مقدار هم پف کرده نمیدونم الا بنظرتون مریض شده یا بخاطر اتفاقات دیشب قهره باهامون آخه میگن خیلی حساسن توروخدا بگید خیلی ترسیدم چیزیش نشه😭عکسشو میزارم ببینید چجوریه حالش