الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خودش اتفاق می افتد، باغبان اگر باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند⏳ خدایا شکرت، متاسفم، لطفا منو ببخش، سپاسگزارم دوستت دارم 💞
خجالت نگوو ن حرف میزدم نه چیزی الان مثل گاو هرهرمونه 😐 از دور همدیگه رو میبینیم میخند ...
خجالت من ازین بود ک همه میدونستن دیشب چیکار کردیم 😐😂😂😂حالا ما دوران عقد کارو تموم کرده بودیما... بعد اینا همش میگفتن بشین کار نکن استراحت کن وای چقد رنگ و روت رفته 😂😂😂رنگ و روم بخاطر پوست خوبم بود اخه چنروز قبل عروسی مدام پاکسازی و فشیال میرفتم 😂😁😁😁
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...