2777
2789
عنوان

بچها شما فردای عروسی غذا چی درست کردین😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 3876 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینی صبحونه که برامون مادرشوهرم و مامانم جفتشون اوردن 

ناهار هم نپختم غذای تالار تقریبا۵۰ تا اضاف اومده بود مادر شوهرم بسته بندی کرد یه مقدارشو برامون اورد 

شامم رفتیم بیرون فک کنم 

💔

عروسی نداشتیم

فک کنم کلا ناهار نخوردیم

جمع کردیم رفتیم سفر

اصلا قسمت ناهار رو یادم نیس

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من یادم نیست کی اولین غذا ذو پختم ولی اولین غذا ماکارونی بود اندازه بیست نفر پخته بودم 😁😁

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ما آنقدر برامون مادرم ناهار داده بود تا یک هفته اونا می‌خوردیم

دیگه حالمون از برنج بهم میخورد ، از اینور هم همش مهمانی بودیم ، دیگه اولین غذا رو آبگوشت درست کردم عالی بود هیچ وقت مزه خوبش یادمون نمیره

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

مامانم میخواست برامون غذا بفرسته قبول نکردیم خودمون رفتیم خونه بابام ناهار خوردیم بعدشم رفتیم خرید شبم پسرعموی شوهرم و خانمش اومدن خونمون سوسیس بندری درست کردم

تا یه سال و نیم که خونمون جدا شد اشپزی نکردم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

معمولا اگر شام عروسی زیاد بشه همونارو میخورن اگرم نه ک برا تزیین یخچال سالاد الویه ای سالاد ماکارانی چیزی 😂😂رمانتیک بازی نیاز نیس تهش هیچی نبود از قبل یه املت درست میکنم😂