ای خدا کی میرسه. همه باردار میشن خوشحالن من مثل افسرده ها شدم بس که همش ضعف دارم همش بالا میارم هیچی نمیتونم بخورم از خودمو زندگیم حالم به م میخوره. فردا میرم هفته 12. خیلی خستم بخدا . از هفته شش چیزی نتونستم بخورم. اصلا تو اشپزخونه نمیرم . کارم شده قرص تهوع قرص معده سرم امپول ب شش .
فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیگه آخرشه ان شااللّه یکم دیگه تحمل کن ،منم همینجوری بودم فقط هم تهوع نبود مدام بالا میاوردم داشتم تلف میشدم ،بعد یهو قطع شد انقد خوشحال بودم ک نمیدونی😅
من الان ۱۸ هفته ام هنوز ادامه داره به اضافه استفراغ گلاب با روت.
تو خونه با ماسک کارام میکنم😐
قشنگترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسونترین چیزیه که میتونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمیتونه به اندازهی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …