2777
2789

ای خدا کی میرسه. همه باردار میشن خوشحالن من مثل افسرده ها شدم بس که همش ضعف دارم همش بالا میارم هیچی نمیتونم بخورم از خودمو زندگیم حالم به م میخوره. فردا میرم هفته 12. خیلی خستم بخدا . از هفته شش چیزی نتونستم بخورم. اصلا تو اشپزخونه نمیرم . کارم شده قرص تهوع قرص معده سرم امپول ب شش . 

تا ۳ هفته دیگه تمومه.

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته😔

انشالله زودتر این دورانت بگذره

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم میگذره منم تا هفته ۱۵ اینجوری بودم کم کم خوب شدم

انقد بالا میوردم ک دیگه خون میومد

از خلط حلق شبا خواب نداشتم حس خفگی داشتم

خداروشکر گذشت

میدونم خیلی سخته خدا بهت طاقت بده میگذره ولی

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇
منم همین بودم میگذره.ولی یاد اونایی بیوفت ک حاضرن همه ی سختیای بارداری رو تحمل کنن ولی فقط بچه دارشن ...

من اینقدر سختی کشیدم که میگم اشتباه کردم کاش بچه دار نمیشدم یعنی اصلا بعضی وقتها فکرای بدی به ذهنم میرسه که...

دیگه آخرشه ان شااللّه یکم دیگه تحمل کن ،منم همینجوری بودم فقط هم تهوع نبود مدام بالا میاوردم داشتم تلف میشدم ،بعد یهو قطع شد انقد خوشحال بودم ک نمیدونی😅

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

خداروشکر کن که مثل من مجبور نیستی با وجود ویار ب بوی اشپزی بازم باید غذا درست کنی 

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
دیگه آخرشه ان شااللّه یکم دیگه تحمل کن ،منم همینجوری بودم فقط هم تهوع نبود مدام بالا میاوردم داشتم ت ...

منم هیچی نخورده فقط بالا میارم بخدا هلاک شدم . هیچ امیدی ندارم که تموم بشه 

من الان ۱۸ هفته ام هنوز ادامه داره به اضافه استفراغ گلاب با روت.

تو خونه با ماسک کارام میکنم😐

قشنگ‌ترین تعریفی که از تعهد وجود داره، اینه که اگر یه نفر رو قلبا و با تمام وجود دوست داشته باشی،تعهد آسون‌ترین چیزیه که می‌تونی بهش بدی. چون هیچکس جز اون به چشمت نمیاد، و هیچکس نمی‌تونه به اندازه‌ی اون آدم برات زیبا، مهربون، و کامل باشه …‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎