2821
2789
عنوان

پول دادن شوهرم به داداشش....؟

1172 بازدید | 45 پست

سلام دوستان شوهرم به برادرشوهرم پول میده مثلا به عنوان قرض اونم بعضی وقتا به شوهرم پول میده حالا من دارم‌میبینم شوهرم پولای اونو برمیگردونه ولی اون نه اینم همچنان پول میده حتی ختم باباشونم سهمشو شوهرم ازش نگرفت بهش ک میگم عصبی میشه یعنی ب تو چه یا ی توجیهی داره به راهنماییتون نیاز دارم‌ممنون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهتره بسپاری به شوهرت

شما چیزی نگی بهتره

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...

ما هم اینجورن آخرش پول زیاد بهش داد و بعد چارسال هنوز نداده و پول ما ارزشش الان دیگه هیچ شده کلا قیدشو زدیم در صورتی ک اونموقع سرمایمون بود 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏

عزیزم باید خود شوهرت متوجه شه از کسی غیر تو 

هر چی تو بگی برعکس می کنه بیشتر پول میده 

به نظرم یه مدت اصلن این کارش اصلن نبین و راجبش حرف نزن تا هم خودت آرامش داشته باشی و شایدم شوهرت بیاد و از تو نظر بخواد

من عاشق کشورم و رهبرمم هستم . خدایا محافظ رهبرم باش الهی آمین. دست نیروهای امنیت واقعا درد نکنه ، لعنت بر کسایی که می خوان ایران رو نابود کنند

مشکل پول دادن نیست مشکل اینه چرا به شما میگه به تو مربوط نیست??? مگه زندگی متاهلی میشه به ی طرف ربط نداشته باشه, شمام هر کار دلت خاست بکن بگو به تو ربط نداره, ببین چه عکسالعملی نشون میده

مثل شوهر ساده من... خودش دو تا خونه داره داده اجاره، بعد رفته طبقه بالا پدر شوهر بدون یه هزار تومن کرایه نشسته، بعد پول از ما گیره و دیر پس میده. زمانی که پس میده پول ما دیگه به درد هیچی نمیخوره

بهتره بسپاری به شوهرت شما چیزی نگی بهتره

عزیزم زندگی مشترکه بعضی وقتا این کار ضرربه زندگیه ما زمین فروختیم دادیم برادرشوهر خونه گرفت پول رو هنوز پس نداده زمین ده برابر شد خودمون خیلی ب اون پول نیاز داشتیم تو رودرباستی بهش دادیم اما اون ب روی خودش نمیاره الان تو زندگی من ک خانمشم طلا فروختم و ... ک جبران بشه ب نظرم حق خانمه ک ب شوهرش بگه 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
توباشی میزاری بهش بده یابرادرشوهرت پول گرفت ندادچی میتونی کاری انجام بدی

من دخالت نمیکنم کلا تو امور خانوادگیش،میخواد بده بگیره به من مربوط نیست .تا جایی که به من و ارامش بچه هام لطمه نزنه البته

بخدا پارسال برادر شوهر من برای اینکه مغازه بخره و پول کم داشت ما رو تو یه دردسری انداخت که همچنان ادامه داره.بعد جالبه شوهرم میگه تو دخالت نکن، از اون طرف میدونه حق با منه، اعصابش خورده چون توان نه گفتن به برادرش رو نداره. 

2825
2823
2791
2779
2792