2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

2175 بازدید | 63 پست

سلام اینجا کسی هست ک تنبلی تخمدان داشته باشه؟؟بخاطر تتبلی تخمدان تو بارداری مشکل جدی براتون پیش نیومد؟باوجوداین مشکل چقدر اقدام کردین برای باردار شدن و چ کارایی انجام دادین ک ب نتیجه برسین ؟؟ایا نتیجه بخش بوده؟؟من خودم پریودیام نامنظمه چاق نیستم اما تحرکم کمه...با قرص متفورمین و سیپرترون کامپاند بطور منطم پریود میشم ولی باقطع داروها یا دیر ب دیر میشم یا اصلانمیشم...دکتر بهم ورزش پیشنهادداده..میخواستم ببینم این مشکلِ جدی در باروریه؟؟ تجربه هاتونو بگین لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌ تنبلی دارم تحت درمانم 

یه بار قبلا پریودم منظم بود باردار شدم سقط شد ولی الان تنبلی گرفتم 

سنمم داره میره بالا میترسم بچه ندارم

برای مامان شدنم و سلامت پدر و مادرم یه صلوات میفرستی؟ جز اونا کسی رو ندارم  
منم‌ تنبلی دارم تحت درمانم  یه بار قبلا پریودم منظم بود باردار شدم سقط شد ولی الان تنبلی گرفتم ...

مگه چند سالته عزیزم

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️

برای تنبلی یه فوق تخصص میگفت که فقط ورزش و روزی 12 لیوان آب مشکلتون رو حل میکنه و نیاز به دارو نخواهید داشت برای بارداری

زندگی زیباست ای زیبا پسند😍زیبه اندیشان به زیبایی رسند😍 آن قدر زیباست این بی بازگشت❤️ کز برایش می توان از جان گذشت❤️

منم تنبلی دارم

تو دورلن بارداری هیچ مشکلی نداشتم

یعنی تنبلی مشکلی ایجاد نمیکنه تو بارداری

همش مال قبل بارداریه

7ماه اقدام بودم باردار نشدم

یکماه قرص مصرف کردم همون ماه باردار شدم

بارداری دوم بدون دارو تو دوران شیردهی

ورزش و پیاده روی هم من خیلی شنیدم 

تغذیه مناسب..خوردم جوانه ماش هرروز

خوردن بادام درختی روزی 14عدد 

حذف روغنای صنعتی

آرامش،تحرک ...

انشالله به زودی دامن همه منتظرا سبز بشه بحق این روز گرانقدر

۳۱

تازه اول راهی سنت نرفته بالا عزیزم استرس نده به خودت باردار میشی انشالله به زودی

تنبلی خفیف داشتم یک ماه دارو خوردم باردار شدم و البته اصلاح سبک زندگی هم انجام دادم و ورزش هم میکردم

چ ورزشی انجام میدادین؟ درمورد اصلاح سبک زندگی بگین چیکارا کردین