2777
2789
عنوان

حالم خیلی بدهههه 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 23 پست
اتفاقا کلاسم مختلطه ولی داره نابودم میکنه  دیگ یه ادم عادی نیستم  جدای از هرروز گریه کرد ...

به جای گریه شبها تصور کن که داری جلو کلاس مثل بلبل انگلیسی صحبت می کنی 

معلم با تحسین نگات میکنه 

آدم ذاتا خیلی توانمنده 

اینا مشکل نیست خودتو داغون نکن ، فدای سرت تهش نرو اصلا 

چند سالته؟  شب قبل یه نگاهی ب درست بنداز و معنی لغاتو برا خودت یادداشت کن که زودتر بدونی و پیش ...

مشکل من بلد نبودن درس نیست

من با ماهیت کلاس مشکل دارم 

روانیم کرده 

من عاشق زبانم ولی اصلا ممیتونم تو کلاس حتی دو کلمه حرف بزنم از استرس وحشتناک 

کیخواد ازم درس بپرسه با اونکه قبلش مثل چی خوندم 

بازم نمیتونم جواب بدم 

لال میشم 

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای گریه شبها تصور کن که داری جلو کلاس مثل بلبل انگلیسی صحبت می کنی  معلم با تحسین نگات میک ...

میدونی حتی یکی از دردام اینه ک من بیست سالمه 

ولی نمیتونم مشکل بع این کوچیکی رو حل کنم 

تو زندگیم الان مشکلات دیگ ای هم دارما ک بعضا از این خیلیییی بزرگترن 

ولی هیچ کدوم قد این منو از پا درنمیاره 

چجوری😢

هر جوری ک بخای .

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
روانشناس هستید؟ 

ن واس زبان میگم

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
ن واس زبان میگم

خیلی ممنون تدریس میکنید خودتون؟ 

من الان فقط نیاز دارم خلاص شم از این کلاس نحس 😭😭😭😭

خیلی ممنون تدریس میکنید خودتون؟  من الان فقط نیاز دارم خلاص شم از این کلاس نحس 😭😭😭😭

اره . رایگان 

کمک خاسی بگو 

نحس نیست گاهی چیزی ک نمیخای رو هم امتحان کن