من سه هفته پیش زدم یه سی سی مارک دنی بی چون نمیتونستم بیشتر ازین هزینه کنم ۱۵۰۰ دادم یه ساله که چون اولین ژل لب جذب میشه زیر ساز لب میشه الان میخوام برم ترمیم چون کمی جذب شده بالاخره . الان نمیدونم باز هم دنی بی بزنم یا ن . گوله گوله نشده ولی از نظر موندگاری میترسم نمیدونم چیکار کنم ژل لب چینی هم دارن ۸۰۰تومن شیش ماهه بعضیا میگن اون موندگاریش بالاس خودم موندم چی کنم خواهرم از همین ۸۰۰ تومنی زده مارکشو یادم نیس چی بود ولی بازم خوب مونده رو لبش یه هفته بعد من زده بود اون
هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکم قرینه نیس ترمیم لازمه همون ژلی که زدی و تو ترمیم بزن دوتا برند مختلف شاید درکنار هم واکنش نشون ...
اره ترمیم لازم داره چون جذب هم شده زیر ساز شده عصابم خورده همش میترسم بازم بزنم جذب شه پولم هدر بره باز 1500 بدن بیخودی بره چون تا حالا ژل نزده بودم نمیدونم چی به چیه بخدا
هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍