2777
2789
عنوان

خانومای متاهل چن بار در هفته؟

454 بازدید | 19 پست

سلام دوستان من و همسرم چن مدته به خاطر مشغله کاری زیاد همسزم و اینکه دخترم ب معنای واقعی انرژی رو ازمون میگیره در طول شب واسه اینا رابطه زناشوییمون کم شده

قبلا شب در میون بود اما الان شده هفته ای یکبار نهاااایت دو بار

بقیه مواقع خوابمون میبره جفتمون دلمون رابطه میخواد ولی از خستگی زیاد خوابمون میبره خیلی هم همدیگه رو دوس داریم🥲

حالا از چن تا دوستام پرسیدم بعضی هاشون میگن ک هرشب و حتی روزی دو بار هم رابطه دارن

خواستم ببینم شما چجوریه؟ اشکال نداره ما رابطه هامون اینقد کم شده؟ شما تجربه دارید؟

خدایااا… گاهی نگاهی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخخ

خوش به حالتون

ما که شاید ماهی یکبار

دوتا وروجک داریم که اصلا به ما فرصت نمیدن و تا ما نخوابین اونها نمیخوابن. البته مشکل از همسر محترم هم هست! کلا به هیچ وجه از خوابش نمیزنه. البته خب خستست  

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

بعضیام الکی کنتور میندازن والا ادم بچه دار که بخاد حریمو رعایت کنه فک نکنم روزی دوبار بتونه بعد هم زیاد هیچی خوب نی 

کلا به حرف ملت کاری نداشته باش یه مقدار خودهات پنداری دارن 

ولی شرایطم فراهم کن که اگر تمایل دارید بیشتر باشه 

مگه چخبره روزی دوبار هفته ای دوبار خوبه دیگ

🤣🤣🤣بعضي خانما خالي بندي ميكنن نميدونم تو اون مغز كوچيكشون چي ميگذره فكر ميكنن الكي بگن روزي دوبار سه بار يا دائمون سك..س بقيه زنا براشون به به چَه چَه ميكنن

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
گاهی هرشب،حداقل هفته ای ۳ بار البته یه سری محدودیت ها هم داریم ولی ب نظرم دوبار کمه دیگه

شما ک خیلی باهم دعوا میکردین یعنی با وجود دعواهاتون انقد رابطع دارین؟

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍
🤣🤣🤣بعضي خانما خالي بندي ميكنن نميدونم تو اون مغز كوچيكشون چي ميگذره فكر ميكنن الكي بگن روزي ...

خودمم باورت میشه تو مخیله ام‌نگنجید اخه حالا بچه ها رو فاکتور بگیری ک موقعیت و زمان مناسب جور شه ولی اخه خوده مرد چقد کشش داره مگه‌

منکه همسرم‌بیشتر از یکبار نمیتونه در روز

خدایااا… گاهی نگاهی💔
اره،وقتی قهریم ک نداریم ک

ولی بازم خوب رابطه دارین فکر کنم بخاطر همینه با وجود دعواها باز بهم برمیگردین

وقتی انگیزه ای برای ادامه‌ این زندگی نداشتی، به نسخه‌های دیگه ای از خودت در آینده فکر کن و به اونها فرصت زیستن بده 🤍