2777
2789
عنوان

استخدام بیمارستان تامین اجتماعی شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1428 بازدید | 28 پست
قسمت اداری و بایگانی

چ درسای خوندین؟پارتیم داشتی واس مصاحبه؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ درسای خوندین؟پارتیم داشتی واس مصاحبه؟

تو رشته خودم بودم،منابعو خوندم..

ن نداشتم ،مصاحبه کننده ها اون روز ازم تعریف کردن براهمین خیلی امیددارم😄

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
اررره دقیقااا همین کارو میکنم خانوادم بیشتر من خوشحالن چون واقعا نیاز داشتیم😢

خداروشکر انشاله پولت پربرکت باشه براتون 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

من با رشته زیست میتونم شرکت کنم ؟؟؟ ازمونش با استخدامی آموزش پرورش هست ؟؟؟ و اینکه میشه هم جهاد شرکت کنم هم استخدامی تامین اجتماعی

پنجمین کاربریمه از سال ۹۶و ۲۲سالمه ...خواهش میکنم اگه میتونین ده تا صلوات به نیست آشتی با شوهرم و سرکار رفتنم بخونید عزیزامممم...
تو مصاحبه چی پرسیدن؟

همه سوالات روانشناسی،مثل نقاط ضعف ،برخورد با ارباب رجوع،کسی حقش ضایع بشه کمک میکنی،کارگروهی داشتی چیکار کردی همه روهم با مثال میخاستن و سه تا سوال تخصصی

من با رشته زیست میتونم شرکت کنم ؟؟؟ ازمونش با استخدامی آموزش پرورش هست ؟؟؟ و اینکه میشه هم جهاد شرکت ...

وقتی دفترچه بیاد رشتت و باید پیدا کنی اگ بخان تو دفترچه نوشته میشه،اره میتونی دوتا شرکت کنی ...

این ازمونش جدا بود مال تامین اجتماعی ،اموزش و پرورشم جداست

اهان  بیشتر میشه توضیح بدی مثال بزن

مثلا اگ قبلا جایی سرکار بودی ازت پرسید ارباب رجوع عصبانی باشه چی میکنی بگو اره من ی مورد داشتم نهایت ادب و احترام براش توضیح دادم اگ متوجه نشد یا نشه به مافوقم اطلاع میدم اما بی احترامی نمیکنم،یا میپرسن انتقاد پذیری یا انتقاد کردی من گفتم اره انتقاد باید طوری باشه به شخص توهین نشه و خود دونفر باشن مثلا ی دوست دارم تو جمع خیلی ساکته و بهش گفتم بهتره انقد اروم و گوشه گیر نباشه و مشارکت کنه تو جمع چون زیاد خوشایند نیس و...