bademolaiem مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 927 عنوان سوال در باره اسنپ 364 بازدید | 14 پست دوستان من اسنپ گرفتم گوشیم دست خواهر خواهرم زاده بود انگار گرینه امنیت سفر فعال کرده الان هرکاری میکنم دیگه نمیشه از برنامه اسنپ استفاده کنم میشه راهنمایی کنیم همش این گزینه میاد اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞 1401/11/03 | 01:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
magiccc عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 1679 مشکل چیه اللن؟ پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
aylaaa عضویت: 1396/11/14 تعداد پست: 10907 این مسیر رو رفتین؟ بعد مونده رو همین؟شاید راننده یادش رفته تو گوشی خودش پایان سفرو بزنه G>⬆️⬇️ میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.
bademolaiem مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 927 این مسیر رو رفتین؟ بعد مونده رو همین؟ شاید راننده یادش رفته تو گوشی خودش پایان سفرو بزنه نه درست بود آخه اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞
bademolaiem مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 927 از حسابت خارج شو از اول وارد شو زدم نشد اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞
bademolaiem مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 927 مشکل چیه اللن؟ رو همین سفر قبلی مونده دیگه نمیتونه از اسنپ استفاده کنم اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞
magiccc عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 1679 رو همین سفر قبلی مونده دیگه نمیتونه از اسنپ استفاده کنم اون علامت خانه رونمیتونید بزنید؟ نمیاره؟ پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
bademolaiem مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 927 اون علامت خانه رونمیتونید بزنید؟ نمیاره؟ نه دوباره همین میاد حتی خروج از حساب کاربری زدم باز این گزینه اومد اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞
magiccc عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 1679 نه دوباره همین میاد حتی خروج از حساب کاربری زدم باز این گزینه اومد خب اخه اگ سفر تموم شده باشه نباید این بیادزنگ بزنید پشتیبانی کمکتون میکنن پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
خرم__سلطان عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 10055 زدم نشد برو تو تنظیمات قسمت برنامه ها بزن رو اسنپ و حذف داده ها
bademolaiem مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 927 خب اخه اگ سفر تموم شده باشه نباید این بیاد زنگ بزنید پشتیبانی کمکتون میکنن یعنی امکان داره راننده یادش رفته پایان سفر بزنه؟که بهش پیام بدم بگم اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞
magiccc عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 1679 یعنی امکان داره راننده یادش رفته پایان سفر بزنه؟که بهش پیام بدم بگم بله امکانش هستولی از طریق پشتیبانی حلش کنید بهتره پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
bademolaiem مدیر استارتر عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 927 بله امکانش هست ولی از طریق پشتیبانی حلش کنید بهتره ممونم اگر قیامت قصه باشد وای بر من تو را کجا ببینم؟؟😞