2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی ریاکاره

2188 بازدید | 107 پست

سلام شوهرم خیلی بیشرفه ولی ریاکاره همه فک میکنن خوبه.خودشو به مظلومیت میزنه.معتاده میره تواتاق شبا تنها میمونم .خودم دیدم میکشه ولی زیر بار نمیره.خیلی عوضیه.تو گوشیش مثبت ۱۸ پیدا کردم.بازنی نیستا میدونم.فقط چشمش به دخترمه.دخترم باما زندگی میکنه وکسی اینو نمیدونه ک چشم داره به دخترم .اول کارنداشت ۳سال میخواستم جداشم.نمیدونم چیشد نشد.فقط حق طلاق بهم داده.الان رفته سرکار میگه من کارمیکنم ک چرا باید جداشیم.ازش متنفرم نمیدونم چیکارکنم بره اززندگیم.خیلی اهل دعواس اگر جداشیم میترسم یه بلایی سرمون بیاره چیکارکنم میشه راهنمایی کنید😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر دومته؟ 

یک لحظه چشم از دخترا برندار

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه 

خودش گفت بهم منم چندروز باهاش حرف نزدم میترسم به خانوادم بگم 

چی گفت دقیقا؟ 

یا خداا

چه وحشتناک

امروز شعر سرودم   مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی   صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی...  مسامی ..مسامی...مسامی....   علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه