2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی ریاکاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 107 پست
واااای نگران دخترت شدم تورو خدا چشم از دخترت برندار شبام دخترت پیش خودت بخابه در اتاقم قفل کن روزام ...

میخام ازش جدا شم ولی چطوری اخه .حق طلاق دارم میترسم یه بلای سرم بیاره خیلی بیشرفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم اولا معتاده ولی ازت پنهان میکنه. این یعنی میترسه از زندگیش بری چون احتمالا به تنهایی از پس اداره زندگیش برنمیاد. ثانیا از اینکه به دخترت به چشم پدری نگاه نمیکنه مطمئن شو و همزمان خیلی مراقبش باش  و وقتی بهت ثابت شد به دخترت نظر بد داره  اگر دخترت فامیل قابل اعتمادی مثل مادربزرگ داره مدتی به بهانه ای بچه را بگذار پیشش و بعد خودت هم در فرصت مناسب بهش ملحق شو. وقتی کنار خانواده باشی نمیتونه بهتون آسیب بزنه. بعدسم وکیل بگیر و برای طلاق اقدام کن. البته یادت باشه اول باید مطمئن بشی که نیت بدی در مورد دخترت داره

ندیدم که قویی به صحرا بمیرد
چی گفت دقیقا؟  یا خداا چه وحشتناک

میگفت دخترت چقد شبیه خودته خیلی دوست دارم .چمیشه جفت جورش کنی جای دوری نمیره .بقران همینارو گفت من میترسم به پدرمادرم بگم .ابرومون میره 😭😭😭

بنظرم خیلی نامحسوس همه ی کارات رو بکن دخترت هم ببر قبلش جایی امن امانت بزار نفهمه کجاست ازش جدا شو الان کوتاهی کنی فردا بلایی سر دخترت بیاد خدای نکرده یه عمر پشیمونی برات میمونه 

سکوتم از رضایت نیست ، دلم اهل شکایت نیست .
میخام ازش جدا شم ولی چطوری اخه .حق طلاق دارم میترسم یه بلای سرم بیاره خیلی بیشرفه

حق طلاق که داری بخاطر دخترتم که شده نمون پیشش ،،تو دادگاه بگو که امنیت جانی نداری هم خودت هم دخترت از اونجایی که میگی ریاکار هست کاری نمیکنه که جلو دیگران خودشا خراب کنه

الهی گاهی نگاهی 
بنظرم خیلی نامحسوس همه ی کارات رو بکن دخترت هم ببر قبلش جایی امن امانت بزار نفهمه کجاست ازش جدا شو ا ...

چطوری خب.میکم حق طلاق دارم راحت میتونم جدا شم ازعاقبت کارم میتزسم بهش گفتم جدا میخام بشم گفت اونموقع ک کارنداشتم الان کار دارم چرا مبخای جداشی خاک توسرش انگارمن بخاطر کارمیگم .من فقط بخاطر دخترم میخام جداشم.هرچی میگم میگه من نگفتم زیر بار نمیره 

اعتیاد هم که داره بهتر زر زر کرد زنگ بزن سریع میان میبرنش بخدا اصولا ادم های معتاد حرف مفت باد هوا میزنن پای عمل برسه موش میشن جا میزنن

سکوتم از رضایت نیست ، دلم اهل شکایت نیست .