2777
2789

این موضوع برای۱۲سال پیشه که اونموقع نامزد بودم .با شوهرم دعوام شد. خونه مادرش بودیم ،گوشیش زنگ خورد و منم که از قبل میدونستم بالاخره خیانتش رو اثبات کردم و خواهر شوهرم هم بود و می‌گفت نه تو دروغ میگی پسر ما اینجوری نیست بعد هم شوهرم منو زد .خیلی ناراحت بودم جایی نداشتم برم واقعا مونده بودم از خونشون دراومدم بیرون هیچکدوم نیومدن دنبالم .خر بودم چون نمیخواستم خونه خودمون برم چون مادر ناتنی هم دارم اونجا مادرم با هووش زندگی میکنه و نمیخواستم چیزی بفهمنن تاکسی گرفتم که برم سرخاک باباش و شکایت پسرش رو بهش کنم . اونموقع هزارتومن بیشتر نداشتم... کرایه میشد ۵۰۰ تومن و گفتم که ۵۰۰ هم موقع برگشتن میدم خلاصه راننده نامردی نکرد و هزار تومن رو برداشت منم هرچی گفتم بقیه اش رو نداد.

خلاصه تا عصر نشستم سرخاک پدرشوهرم و کلی گریه کردم وگله و شکایت . بعدش پول نداشتم مجبور شدم مسیر نسبتا طولانی و خارج شهر رو پیاده برگردم خیلیییی ماشین ها بوق میزدن و حرفتی ناجور چون فکر میکردن من از اوناشم...خلاصه یه تاکسی دیگه نگه داشت باور نمیکنین راننده میانسال بود پیاده شد و گفت دخترم بیا برسونمت اینجا محیطش خوب نیست اصلاً ممکنه به زور سوار ماشینت کنن یا سگ واینا بهت حمله کنن بیا سوار شو.گفتم نه ممنون اونم گفت پول نداری؟؟بعدا بنداز صدقه.. خلاصه سوار شدم و یه کلام دیگه حرف نزد فقط گفت ادرس بده منم دوباره برگشتم خونه مادرشوهرم تا جلوی در رسوند و وایساد تا من برم تو خونه ..

همه ی اینا رو با گریه نوشتم چون برترین مرد بود به خدا.. هیچوقت یادم نمیره

اگه ادم بد زیاده عوضش ادم خوب هم کم نیست امشب یادش افتادم کلی براش دعا کردم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. چیزی که نوشتین حدیث بود؟ نمیتونم عکس بخونم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

نماز برای هر شب ماه رجب

در هر شب، دو رکعت، بعد از حمد سه مرتبه سوره توحید خوانده شود و چون سلام دهد دست ها را بلند کند و بگوید:

«لا اله الا الله وحده لا شریک له، له الملک و له الحمد یحیی و یمیت و هو حیّ لا یموت بیده الخیر و هو علی کلّ شیء قدیر و الیه المصیر و لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم صلّ علی محمد النّبیّ الامّیّ و آله» و بکشد دست ها را به صورت خود.

از حضرت رسول اکرم ـ صلّی الله علیه و آله ـ مروی است که کسی که این عمل را به جا آورد، حق تعالی دعای او را مستجاب گرداند و ثواب شصت حج و شصت عمره به او عطا فرماید.

برام دعا کنید خیلی نیاز دارم.

خدایا ای خدایی که از همه چیز و همه کس بزرگتری من اول برای حاجتروایی همه و بعد برای خودم دعا میکنم.

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞

امشب اول ماه رجب است .رسول خدا صلی علیه آله.

دوستان امشب هركس دعا كنه قبول ميشه چون كه امشب ماه خانه خدا رو طواف ميكنه محروم نكن از اين دعا «ربى من كل ذنب واتوب الیک»امشب ماه عمود بر کعبه میشه. التماس دعا امشب تلاوت آيه29و30سوره فاطر باعث نزول بركت است. شما هم مثل من برای دوستاتون ارسال کنید.بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين حضرت محمد(ص) فرمودند هر 

کسی این دعا را بخواند گرفتاریهایش حل می شود. التماس دعا.

💥اعمال روز اول رجب💥

1ـ روزه

روایت شده که حضرت نوح علیه‌السلام در این روز به کشتى سوار شد و به کسانى که همراه او بودند امر فرمود روزه بگیرند که هر کس این روز را روزه بگیرد، آتش جهنم یک سال از او دور شود.

2ـ غسل

3ـ زیارت امام حسین علیه‌السلام

از امام جعفر صادق علیه‌السلام روایت شده است که هر کس امام حسین را در روز اول رجب زیارت کند، خداوند او را بیامرزد. (کسی که توانایی زیارت مرقد شریف حضرت سیدالشهدا (ع) را ندارد؛ هر جایی که باشد دست بر سینه بگذارد و سه مرتیه بگوید: صلی الله علیک یا اباعبدالله تا در زمره زائران حضرتش قرار گیرد. ان‌شاءالله)

4ـ اذکار و ادعیه بسیاری برای روزهای این ماه شریف ذکر شده است: (لااله الالله، استغفرالله، صلوات)

میرزا جواد آقا ملکی تبریزی در بخشی از کتاب "المراقبات" نیز به شرح فضیلت ماه رجب پرداخته است.

🌴 کــــانـــــال در محـــــضر علمـــــا

فرداروزدوشنبه اول ماه قمری ختم سوره واقعه به این صورت که ۱۴زوزبایدخونده بشه روزاول۱مرتبه روزدوم ۲مرتبه روز۳سه مرتبه همینطورتاروز۱۴که چهارده مرتبه بایدخونده بشه یه دعایی هم هست برا۵شنبه که میتونیدتوگوگل سرچ کنیددوستان برای رزوق وروزی خیلی خوبه منم ازدعای خیرتون بی نصیب نکنیدممنون