2777
2789
عنوان

چادر گذاشتم رفتم مغازه مامانم زنه برگشت گفت😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5668 بازدید | 79 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگفتی عرب دوست دادم بتوچه

جالبه از اقوامون میگفت عرب دوستین امام ها عرب بودن فقط از خدا بخوایید و توهین به ائمه میکرد بعد برای بچش عاشورا حلیم نذری میپخت با ۱۰ کیلو گوشت

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
من شال ننداخنم زن چادری بم چپ چپ نگاه گرد گف سردت نمیشه هیچی سرت نیس  امثال شما ها هم کم تیکه‌ ...

نه خب واقعا سردتون نمیشه من یه جا دیدم همه داشتن میلرزیدن از سرما دختره شال انداخته بود بعد با شلوار پاچه گشاد کوتاه که باد از این ور بره از اون ور در میاد بعد میگف سرده😂😂

همه رو به یه چوب نرون

اتفاقا خیلی هاشون اینجورین یه بار من با مامانم رفتیم تو یه حسینه برا عاشورا بعد نود درصد چادری بودن بعد موقع نماز شد طرف حتی مهر نمازم بهمون نداد یجوریم همشون نگامون میکردن انگار من کافریم 😐

امروز کمرم خیلی درد گرفت یهویی و دلم درد میکرد باردارم ماهای اخرم تو داروخونه هیچکی نبود گفتم کمرم د ...

به بعضیا رو بدی به یک خانم باردار هم رحم نمیکنن ... 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ولی من ندیدم ب چادریا گیر بدن تا حالا هرچی دیدم ی چادری ب بی حجاب گیر داده

اتفاقا من هر چی دیدم این بوده که یه خانم چادری و به جوری نگاه میکنن انگار ارث باباشونو خورده

جالبه از اقوامون میگفت عرب دوستین امام ها عرب بودن فقط از خدا بخوایید و توهین به ائمه میکرد بع ...

خودشون هم نمیدونن با خودشون چند چندن عقلشون در این حده محلش نزار

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
امروز رفته بودم تو شهر،یه آقایی وقتی چادرمو دید بهم گفت باعث افتخار ما هستید بهتون افتخار میکنیم،خدا ...

مگه تو شهرتون خانم چادری کمه؟ اون آقا جوری تشکر کرده که انگار اول باره زن چادری دیده😒😒😒

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!