2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش ازاد رو قبولی

دوست دارم بخونم دولتی قبول شم ولی سرم واقعا شلوغه دوتا بچه دارم و مسئولیت خونه زندگی زیادوقت نمیشه بخونم باید از وقت خوابم بزنم که اونم روز بعدش نمیتونم به بچه ها برسم میگم همین آزاد میخونم

دوست دارم بخونم دولتی قبول شم ولی سرم واقعا شلوغه دوتا بچه دارم و مسئولیت خونه زندگی زیادوقت نمیشه ب ...

والا من وقت دارم. ولی خب درگیری ذهنیم زیاده. ان شاء الله ک همیشه موفق باشی فداتشم

موفق باشه اگه لرزش رو داره بخون

مرسی عزیزم والا وزارت علوم میشه ژنتیک مولکوبی واس وزارت بهداشت میشه ژنتیک پزشکی ولیا من 3ماه اولو خوندم الان ول کردم. نمیدونم چرا یهو این همه زده شدم. البته اینکع دیگران هم هی از  ارشد بد گفتن بی تاثیرنبود

مرسی عزیزم والا وزارت علوم میشه ژنتیک مولکوبی واس وزارت بهداشت میشه ژنتیک پزشکی ولیا من 3ماه اولو خو ...

بخون دختر  الان تا وقت داریو سرت خلوته بخون پس فردا درگیر زندگی و بچه و شوهر میشی به اندازه الان وقت نداری