دخترآفتاب۷۷۷ مدیر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 3665 عنوان اگه خودتون بچه دار نشین می تونین... | مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 32 پست می تونین بچه شوهرتون رو مثل بچه خودتون بدونین؟فقط می خوام حستون رو نسبت به این قضیه بدونم 1401/11/02 | 23:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآفتاب۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 3665 به نظرم بگرد دنبال کاربر. پسته .دقیقا همین شرایط رو داره و دوساله از دختر همسرش نگهداری میکنه . البت ... می شناسمش خودماسم دخترشم باران هست
سکوت_روزگار عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 12915 اره البته در صورتی که کلا خودم بچهدار نشم و کسی در مورد رفتار و روش تربیتی من دخالت نکنه و او بچه ادم نرمالی باشه برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن
دخترآفتاب۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 3665 اگر مرد بخاطر بچه دار نشدن زن بره زن بگیره بچه بیاره نه اصلا نه از همسر قبلیش داشته باشه
رضوان_ عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 382 من کلا بچه دوست دارم. نسبت به همهی بچهها حس مادری دارم. ولی خب بچهی خود آدم فرق میکنه با بچهی یکی دیگه. مامان یه فرشته که زود پرکشید 🖤🥲
دخترآفتاب۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 3665 نه واقعا سخته.بخصوص تو شرایط خاص خب حداقل که یه احساسی باید نسبت بهش داشته باشین؟مثلا تو یه خونه بودن خودش خیلی وابستگی میاره
سکوت_روزگار عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 12915 نه از همسر قبلیش داشته باشه خودت بچه دار نمیشی یا اقا میگه بچه دار نشو برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن
گلابی_لاغر عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 903 من خیلیا دیدم اصلا باورت نمیشه بچش از بهزیستی باشه انقد مادر خوبینبچه همسر که راحت تره پذیرشاره فک کنم
دخترآفتاب۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 3665 خودت بچه دار نمیشی یا اقا میگه بچه دار نشو مشکل دارم... شایدم بشه ولی با دوا درمون و دکتر رفتن...قصدشم ندارم دیگه
۴۳۲۲۴ عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 379 نه از همسر قبلیش داشته باشه خب عزیزم چه اشکال داره؟اونم یه انسانه مگه به اختیار خودش تو وضعیت زندگیه پدرش قرار گرفته؟چه دختر چه پسر اونم احتیاج به مادر داره احتیاج به محبت داره
دخترآفتاب۷۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 3665 خب عزیزم چه اشکال داره؟اونم یه انسانه مگه به اختیار خودش تو وضعیت زندگیه پدرش قرار گرفته؟چه دختر چه ... اشکالی که ندارهفقط می خواستم ببینم بقیه تو این مورد چطوری ان
سکوت_روزگار عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 12915 مشکل دارم... شایدم بشه ولی با دوا درمون و دکتر رفتن... قصدشم ندارم دیگه استحکام رابطه مون خیلی به پدر خانواده ارتباط داره اینکه نذار کسی دخالت کنه و به چشم نامادری نباشید برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن
پرنیان259 عضویت: 1394/05/10 تعداد پست: 3296 خب حداقل که یه احساسی باید نسبت بهش داشته باشین؟ مثلا تو یه خونه بودن خودش خیلی وابستگی میاره احساس که بالاخره به همه بچه ها یه حس محبتی هست ولی خب نمیشه واقعا مثل بچه خودت باهاش رفتار کنی دیگه اون برمیگرده به مهر و محبت و صبر زن . مامانا یه وقتا اعصاب بچه خودشونم ندارن سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی تخمدان و ذخیره نیم با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم
moosadi عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 14645 می شناسمش خودم اسم دخترشم باران هست من میتونمبچه، اسمش روشه بچه هست ،پاک و بدون اینکه خودش تو سرنوشتش دخیل باشهفقط اگ درصدی نمیتونین قبول نکنین جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
۴۳۲۲۴ عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 379 من خودم اگر همسرمو دوست داشته باشم قطعا بچشم دوست دارم .اینکه از خودم نیست اهمیتی نداره مهم اینه از من قراره چه تربیتی یاد بگیره ،من اون حس امن بودنو بهش بدم