2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری و آمپول hcg

555 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.من از روز سوم پری قرص لتروزول و تاموکسیفن خوردم امروز هفتم بود رفتم دکتر سونو کرد فولیکول ۲۰ داشتم.امپول hcg نوشت امشب بزنم.به نظر شما عجیب نیست روز ۷ فولیکول ۲۰؟مگه نباید روز ۱۴ آمپول بزنیم؟!!!و اینکه امشب آمپول زدم همین امشب اقدام کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بدنت زودتر تخمک گذاری کردی بخاطر داروها تحریک شده ..اره هیچ فرصتیو از دست نده انشالله ب زودی نتیج ...

ممنون واقعا جای سوال بودم واسه خودمو خواهرم روز ۷ پری فولیکول ۲۰.شک کردم گفتم شاید کار دکتر اشتباه بوده اشتباه متوجه شده

ن ۲۴ساعت بعد از امپول اقدام هاتو شروع کن

بعضی جاها خوندم تو فولیکول بالغه ممکنه زود تخمک گذاری انجام بشه امشبم اقدام رفتم.توکل برخدا .حالا دوسه شب پشت هم اقدام میکنم

بعضی جاها خوندم تو فولیکول بالغه ممکنه زود تخمک گذاری انجام بشه امشبم اقدام رفتم.توکل برخدا .حالا دو ...

ضرر نداره 

هر چ بیشتر بهتر 

انشالله صاحب یه بچه سالم بشید

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
دکتر گفت امشب آمپول بزن سه شنبه بیا iui گفتمش نمی‌خوام فعلا ۴ ماهه اقدام کردم.گفت اره تا ۱ سال فرصت ...

نمیدونم چرا زود میگنiui بابا فرصت بدیییییین 

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
نمیدونم چرا زود میگنiui بابا فرصت بدیییییین 

پووووووول

بش میگم iui الان اخه؟میگه مگه نمیگی خیلی وقته اقدامی نشدی گفتم نه من گفتم سه چهار ماهه بعد یهو گفت خب عجلت چیه میای دکتر😐😑

پووووووول بش میگم iui الان اخه؟میگه مگه نمیگی خیلی وقته اقدامی نشدی گفتم نه من گفتم سه چهار ماهه بع ...

اه اه 

فقد بلدن استرس بدن ب ادم 

منم رفتم تا سونو کرد گف iui نمیخای یهو استرس گرفتم گفتم خدایا چرا میگهiui 

بش گفتم نههههههه زوده هنوز بعد با قر و فر نسخه نوشت

اه اه  فقد بلدن استرس بدن ب ادم  منم رفتم تا سونو کرد گف iui نمیخای یهو استرس گرفتم گفتم ...

آره.خیلی به هم ریختم.بعضی وقتا دکترا نه اعصاب دارن نه حوصله مارو هم کلافه میکنن.خودم می‌دونم هنوز فرصت دارم واسه بارداری ولی چون پری نامنظمه کلافه میشم از چشم انتظاری خسته میشم.واسه همین میرم دکتر

من برج ۴ سقط شد 

شوهرم ازمایش داد ضعیف بود فعلا داره دارو میخوره تا برع ازمایش ببینم چطور میشه 

یه دوره امپول استفاده کردم اما ازمایش شوهرم خیلی بد بود اقدام نکردیم