2777
2789

عزیزم من توی این تایپیک رفتم ی کامنت بزارم تهوع گرفتم از توهمات فانتزی ها و دروغ های مجازی اصن ازش تاثیر نگیر مطمن باش خودت اوکی هستی

قد :۱۷۲ ❣️وزن شروع :۸۰ ❣️ هدف اول :۷۵ ❣️ هدف نهایی :۷۰ ❣️تاریخ شروع:۲۵/۱۲/۱۴۰۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهلی؟

اره چن روزه..شکرش از زندگیم راضیم شوهرم زحمت کشه و کاری..ولی واقعا هرچقد هم درآمد داشته باشی بازم نمیتونی ب زندگیت برسی..دلی واقعا وقتی میبینم یکی چیزی و داره ک ما نمیتونیم داشته باشیمش واقعا دلمون میگیره..🙃

...
چقد آدم های بی شخصیت پیدا میشه آخه لذت های زندگی دیگران چه ربطی به بقیه داره

الان همههه چی با پول حله..حتی حال خوش و سلامتی بدنمون..هرچی شنیدیم ک مهم اینه ک سالمی همش واسه امید دادن الکیه..

...
 الان همههه چی با پول حله..حتی حال خوش و سلامتی بدنمون..هرچی شنیدیم ک مهم اینه ک سالمی همش واسه ...

امید یه شعار 

آدما بهم‌میدنش تا بتونن راحت تر درداشو نو تحمل کنن

طوری نیست بهرحال میگذره

یه روز میاد که حصرت روزای الانتو میخوری

پس ناراحت نباش

الان همههه چی با پول حله..حتی حال خوش و سلامتی بدنمون..هرچی شنیدیم ک مهم اینه ک سالمی همش واسه ...

اره نمیگم پول بده ولی زندگی شخصی به کسی ربط نداره که مثل عقده ای ها میان درآمدو و کادو و... هاشونو میریزن کف فضای مجازی

الان با این تایپک شاید حال خیلیا گرفته شده

شدیم مثل انسان های اولیه

امروز داشتم دفتر خاطرات چند سال پیشمو میخوندم یه جا نوشته بودم شدیدا احتیاج دارم بخابم و چند سال بعد بیدار بشم..

امروز رفتم جلوش نوشتم الان چند سال بعده نریده بودن برات بدبخت😐

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

درسته پول خوبه منکرش نیستم ولی سلامتیو نمیشه با پول خرید یکی از فامیلامون با اونهمه پولی که داشت نتونست سرطانشو خوب کنه و فوت شد 

وااایی جرم حالا چرا این و نوشتی😂

از حرصم😂😂...اینکه چندسال دیگه هم میترسم همین باشم

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃